İpekyolu Rotary Kulübü şehidimizi unutmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpekyolu Rotary’den En  Hüzünlü  Proje

İpekyolu Rotary Kulübü ocak ayında Şehit olan Uzm. Çavuş Erol Yanık adına öğrenim gördüğü Solmaz Güzel İlkokulu’na yaptırdığı kütüphanenin açılışını yaptı.

 Rotary 2430.Bölge Guvernörü Serhan Antalyalı, Şehitkamil İlçesi Kaymakamı Ömer Kalaylı ,5 .Zırhlı Tugay Komutanı TUĞG. Hacı Halil  Osma,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı  İpekyolu Rotary Kulübü başkanı Dr. Jülide Aksoy , okul idarecileri, kulüp üyeleri ve Şehit Uzm. Çavuş Erol Yanık’ın ailesi, yakınları ve arkadaşlarının katılımı ile gerçekleşen açılışta şehidin annesi Halime Yanık’ın gözyaşları içinde yaptığı konuşma duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Kütüphanede ayrıca Erol Yanık için bir köşe ayrıldı. Tören, şehidin arkadaşlarının yaktıkları meşaleler eşliğinde attıkları slogan  ‘’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez ‘’ ile son buldu. Guvernör Serhan Antalyalı bu kalıcı eserle, şehidimiz her zaman aklımızda yüreğimizde olacaktır, yakınlarına tekrar başsağlığı dilerim, dedi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İpekyolu Rotary Kulübü şehidimizi unutmadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin