İPZ ANADOLU ETKİNLİKLERİ GAZİANTEP’TE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İPZ ANADOLU ETKİNLİKLERİ GAZİANTEP'TETürk Telekom’un desteğiyle düzenlenen İPZ Anadolu etkinliklerinin ilk durağı Gaziantep oldu

Türk Telekom’un dijital dönüşümün olanaklarını tüm Türkiye’ye en iyi şekilde sunmak hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar doğrultusunda ana sponsor olarak destek verdiği İPZ Anadolu etkinliklerinin ilk Gaziantep’te gerçekleştirildi.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un dijital dönüşümün sunduğu avantajların Anadolu’daki şirketlere aktarılmasını desteklemek üzere ana sponsorluğunu üstlendiği İnteraktif Pazarlama Zirvesi Anadolu etkinliklerinin ilk durağı Gaziantep oldu.

İPZ Anadolu’nun 30 Ocak 2014 Perşembe günü düzenlenen ve gün boyu süren Gaziantep etkinliğinde uzman konuşmacılar katılımcılara ticareti kökten değiştiren yeni teknolojiler ve geleceğin iş modelleri hakkında en güncel bilgi ve ipuçlarını aktardı. İnteraktif pazarlama alanındaki gelişmelerin ve en yeni trendlerin e-ticaretten, reklamcılık ve dijital yayıncılığa tüm ayrıntılarıyla ele alındığı etkinliğe Gaziantep ve çevresinde faaliyet gösteren ve ağırlığını KOBİ’lerin oluşturduğu şirketler büyük bir ilgi gösterdi. Etkinlikte, katılımcılara hedef kitleyi tanımak, doğru kitleye, doğru mecrada, doğru bütçeyle ulaşmak, internet reklamcılığı, yerel medya, sosyal medya, doğru marka stratejisi gibi konu başlıkları etrafında bilgiler sunuldu.

İPZ Anadolu etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Güney-2 Bölge Müdürü Mehmet Bektaş, “Türk Telekom olarak, dijital dünyanın en yeni olanaklarını ve halkımızın ihtiyaç duyduğu iletişim hizmetlerini ülkemizin dört bir köşesinde en iyi şekilde sunmak için çalışıyoruz. Türk Telekom olarak kendimizi, kurumsal müşterilerimizin “teknoloji ortağı” olarak konumlandırıyoruz.” dedi. Türk Telekom’un bu doğrultuda İPZ Anadolu etkinliklerine ana sponsor olarak destek verdiğini belirten Bektaş şunları söyledi:

“İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin bölgemizdeki KOBİ’ler başta olmak üzere tüm işletmelere değer katacağına; interaktif pazarlama alanındaki fırsatların Anadolu’da doğru bir şekilde anlatılmasının da ülkemizin ekonomik kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz.”

Toplantıda bir sunum yapan Türk Telekom Kurumsal Pazar Yönetimi Direktörü F. Aykut Erdinç, dijital dönüşümü ve bu sürecin getirdiği avantaj ve fırsatları anlattığı konuşmasında, bu alanda Türk Telekom’un kurumsal müşterilerine sunduğu yenilikçi çözüm ve servisler hakkında bilgi verdi. Erdinç’in “Yeni Gerçek: Dijitalleşme” başlıklı sunumu, İPZ Anadolu katılımcıları tarafından ilgiyle izlendi.

Bu yıl ilki düzenlenen ve “Dönüşüm ve Uyum” temasıyla gerçekleştirilen İPZ Anadolu’nun Gaziantep’ten sonraki durakları, sırasıyla İzmir, Kayseri, Denizli ve Konya olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İPZ ANADOLU ETKİNLİKLERİ GAZİANTEP’TE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin