IŞIN KARACA GAZİANTEP’İ SALLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IŞIN KARACA GAZİANTEP'İ SALLADITürk pop müziğinin kraliçesi Işın Karaca Gaziantep M1 Alışveriş Merkezi’nin katkıları ile beş yıl aradan sonra Gaziantepli hayranları ile buluştu.

Pop Müziğin usta isimlerinden Işın Karaca, Gaziantep M1 konser alanında hayranları ile buluşmadan önce Narkoz Haber’e yaptığı açıklamada Gaziantep’e beş yıl aradan sonra gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Türkiye’nin her yerinde konser verdiğini ve Gaziantep’te de olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Karaca Gaziantep’ e gelmeden önce önüne gelen listeyi görünce ne yiyeceğini şaşırdığını ve Gaziantep mutfağının lezzetine olan hayranlığını belirterek “ Gaziantep’e gelmeden önce baya hayal kurmuştum. Fakat uçağı kaçırma talihsizliğini yaşayınca o güzelim yemekleri yeme şansım olmadı. Fakat bu gece hain planlarım var. Buradan o güzelim Gaziantep yemeklerinden yemeden gitmeye niyetim yok. Hatta Gaziantep yemekleri kilo yapmıyorsa hemen buraya taşınabilirim. Gazianteplileri çok seviyorum. Hayranlarımla buluşmak beni her zaman heyecanlandırır. Beş yıl aradan sonra burada olmakta ayrı bir heyecan! Adana’dan sonrası benim için başka bir heyecan! Güneydoğu müziğe bakış açısı ve dinleyici kitlesi ile benim için farklı bir önemi var. Gazianteplilerde çok sıcakkanlı ve ben burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

M1 Konser alanında büyük bir kalabalığın karşısına çıkan Karaca izleyenleri dansları ve şarkıları ile büyüledi. Sahne de davul Show yapan Karaca izleyenlerden büyük alkış aldı. M1 Alışveriş Merkezi geleneksel olarak yılda bir kez düzenlediği konserde bu yılda Işın Karaca’yı sevenleri ile buluşturmanın onurunu yaşarken, Karaca, “Yedi aylık hamile iken sevgili davul hocam sayesinde neredeyse erken doğum yapacaktım. Demirden yaptırdığı davulu sahnede elime tutuşturdu. Ağzım burnumda, çaldım ama baktım ki doğuracağım davulu bıraktım” diyerek başından geçen anısını da sevenleri ile paylaştı. Kısa bir aranın ardından izleyenlerinin yanına giderek onlarla sohbet eden sanatçı bazı sevenleri ile şakalaşmayı da ihmal etmedi.

IŞIN KARACA GAZİANTEP'İ SALLADI

IŞIN KARACA GAZİANTEP'İ SALLADI

2001 yılında çıkarttığı ilk albümü “Ana Dilim Aşk” ile sevenlerinin gönlünde taht kurmayı başaran sanatçı müzik hayatında birçok başarıya imza attı. Londra IV King Edward Okulu İngiliz Dili ve Edebiyatı, Tiyatro bölümünü bitiren sanatçı seslendirmenin yanı sıra çeşitli sinema ve dizi oyunlarında da oynadı. 2011’de Arabesque II adlı albümü ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan sanatçı bu albümde; Ben İnsan Değil miyim, Dertler Benim Olsun, Gülüm Benim, Seni Sevmeyen Ölsün, Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş gibi çok sevilen 12 şarkıya yer verdi.

Yaşamı

1973 yılında Londra’da doğdu. Kıbrıslı restoran işletmecisi Şeniz Büyükkaraca ile Afyonlu emlakçı olan Ali Büyükkaraca’nın ilk çocukları olarak dünyaya gelmiştir. İngilterede Müzikal Tiyatro üzerine eğitim gördü. 19 yaşında yaptığı evlilikten Erda Kıvanç (1993) adında bir oğlu vardır. İlk eşinden daha sonra boşandı. Aranjör Erdem Yörük ile 12 yıl süren birlikteliği olmuştur. Silist, sanat ve klip yönetmeni Sedat Doğan’la 2009’dan beri birlikteliğini 2010 yılı kasım ayı sonunda noktalamıştır.  Tekrar barışan çift, 30 Mayıs 2011 tarihinde evlenmiştir. İkinci çocuğu Mia 2011 yılında dünyaya gelmiştir.

Müzik kariyeri

Müzikal kariyerine Panik Atak grubu üyesi olarak başlamış, grup daha sonra albüm yapamadan dağılmıştır. Sanıldığının aksine Işın Karaca ilk Sezen Aksu’nun değil, Yıldız Tilbe’nin vokalistliğini yapmıştır. Hülya Avşar sayesinde Sezen Aksu le tanışarak vokalistliğini yapmaya başlamıştır. 1997’de Disney’in animasyon çizgi filmi Herkül’ün Türkçe film müziklerinden “Kutsal Gerçek I-II-III”, “Sıfırdan Oldu”, “Söyleyemem”, “Bir Yıldız Doğuyor” adlı şarkıları Melis Sökmen, Tuba Önal, Sibel Gürsoy, Yonca Karadağ gibi isimlerle beraber yorumladı. Müziklerin Alan Menken’e, orijinal sözlerin David Zippel’e ait filmin müziklerinin Türkçe Söz Yazarı ise Işın Karacadır. 1999’da kurulan “Panic Attack”  adlı grubun solistliğini üstlendi. Grup hiçbir albüm çıkaramadan dağıldı. İki kere Eurovision Türkiye elemelerine katıldı. 2000 yılında ‘Bir Kırık Sevda’ ve 2001 yılında ‘Kaderimsin’ adlı şarkılarla Türkiye elemelerini kazanamadı ama OGAE İkinci Şans Yarışmasında Türkiyeyi temsil etti. “Bir Kırık Sevda” 2000 yılında 104 puanla 7. olurken, “Kaderimsin” 2001 yılında 52 puanla 14. oldu. Sezen Aksu’nun “Oh oh” ve “Allahın Varsa” adlı kliplerinde oynadı. 2000 yılında Fresh B’nin “Gerçek Kal” albümünde “Geçmişe Yolculuk” adlı şarkıya düet yaptı. 2001’e kadar Sezen Aksu’ya vokalistliğini sürdürdü.
Üç albüm dışında birçok projeye de katkıda bulunmuştur. Tema Vakfının Bir Milyar Meşe projesi için bestelenen “Meşe Şarkısı”nı diğer sanatçılarla beraber yorumladı. Birçok reklam jingle’ı seslendiren sanatçı; Coca Cola, Saray Halı, Piyale, Aria, Powertürk gibi markaların reklamlarını seslendirdi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
IŞIN KARACA GAZİANTEP’İ SALLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin