İŞKUR DESTEKLİ KURSLAR BAŞLIYOR…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR DESTEKLİ KURSLAR BAŞLIYOR…İŞKUR Gaziantep İl Müdürlüğü desteğinde Halk Eğitim Merkezleri ve belediyeler bünyesinde açılacak kurslarda 160 kursiyer eğitim görecek.

İŞKUR Gaziantep İl Müdürlüğü tarafından desteklenecek ve Halk Eğitim Merkezleri ile belediyelerde açılacak kurslarda toplam 160 kursiyere eğitim verilecek. İŞKUR Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin yaptığı açıklamada, geleneksel hale gelmiş kurs anlayışından vazgeçerek istihdama yönelik kurslara destek vermeye özen gösterdiklerini söyledi.

Ekin; “ İŞKUR olarak geleneksel kurs anlayışından vazgeçip, istihdama yönelik kursları destekliyoruz. Burada amaçlanan kursiyerlerin almış oldukları eğitimler neticesinde iş hayatına atılarak istihdama katkıda bulunmalarını sağlamaktır. Yapılan müracaatların çoğunluğunu istihdama yönelik olmadığı için değerlendirme dışı tutuyoruz. Halk Eğitim Merkezleri ve belediyeler tarafından müdürlüğümüze yapılan müracaatları incelediğimizde eğitim gören kursiyerlerimizin kurs bitiminde istihdama katkıda bulunabileceği alanlara onay vermeye özen gösterdik.  Bu kapsamda, Araban Halk Eğitim Merkezinde Dekoratif Ev Tekstili, İslahiye Belediyesi Kilim Dokuma, İslahiye Halk Eğitim Merkezinde Servis Elemanı Yardımcısı, Karkamış Halk Eğitim Merkezinde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Nizip Halk Eğitim Merkezinde Ahşap Montaj Elemanı Kursu, Oğuzeli Halk Eğitim Merkezinde Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, Şahinbey Halk Eğitim Merkezinde Çocuk Gelişimi Eğitimi, Yavuzeli Halk Eğitim Merkezinde Ahşap Teknolojisi olmak üzere toplam 160 kursiyere eğitim verilecektir. Bu kursiyerlerin maliyeti ise toplamda 461.292,53 TL olacaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İŞKUR DESTEKLİ KURSLAR BAŞLIYOR…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin