İŞKUR – TÜİK İŞBİRLİĞİ İMZASI ATILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR - TÜİK İŞBİRLİĞİ İMZASI ATILDITÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü ile Gaziantep İŞKUR arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Gaziantep Bölge Müdürlüğü ile Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İşbirliğinin sağlanması ve gelişmesine büyük önem veren iki kurumun da yöneticileri, imzalanan protokol aracılığıyla kurumlar arasında çalışma ziyaretleri ve eğitim programlarının yapılacağını, böylelikle de tecrübe ve bilgi birikimi paylaşımının artacağını ifade ettiler. İmzalanan protokol kapsamında belirlenen çalışma konuları, TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nün, İŞKUR’a yürüteceği araştırmalarda teknik destek vermesi ve İŞKUR’un da TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne görev alanları ve çalışma konuları hakkında bilgilendirme yapması oldu.

İŞKUR’da gerçekleşen imza töreni açılış konuşmaları ile başladı. Protokolün okunması ve detayların konuşulmasının ardından TÜİK Gaziantep Bölge Müdürü Erdoğan Asar ile Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Siraç Ekin, kurumları adına işbirliği protokolünü imzaladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İŞKUR – TÜİK İŞBİRLİĞİ İMZASI ATILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin