İŞKUR VE GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR VE GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTIGaziantep Üniversitesi ile İŞKUR arasında İntörn uygulamasına yeni bir boyut kazandıracak işbirliği protokolü imza töreni düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi ile İŞKUR arasında İntörn uygulamasına GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, İŞKUR Müdürü Siraç Ekin ve GSO Genel Sekreteri Kürşad Göncü ile çok sayıda davetli katıldı. Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yavuz Coşkun; Türkiye’ye model olan bir çok ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ve İŞKUR ile gerçekleştirilen uygulamanın Gaziantep Üniversitesi ve kent sanayisi için son derece önemli olduğunu söyledi. Coşkun; bildiğiniz gibi İŞKUR’un değişik çalışmaları ve projeleri var. Bunlardan bir taneside İş Başı Eğitim diye nitelendirilen bir program. Bu program bizim intörnlük projesiyle çok iyi şekilde örtüşen bir program olması nedeniyle İŞKUR Gaziantep İl Müdürlüğü ile bir işbirliği protokolü imzaladık” dedi

Çalışma ve İş Kurumu Gaziantep İl Müdürü Siraç Ekin; daha önce intörn uygumasının sadece Tıp alanında uygulandığını düşündüklerini ancak mühendislik alanında da intörnlük uygulaması olduğunu öğrendiklerinde İŞKUR olarak neler yapabiliriz diye düşündüklerini ve Gaziantep Üniversitesiyle böyle bir proje gerçekleştirmeye karar verdiklerini söyledi. Ekin; “İş başı eğitim programlarının İŞKUR tarafından çok önemsendiği ve Türkiye’nin muhtelif illerinde farklı işyerlerinde uygulandığını biliyoruz. Bu programın üniversite öğrencilerine de uygulanabilirliğini araştırdık ve uygulanabilirliğini gördük. Buradan yola çıkarak Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yavuz Coşkun hocamızla bu konuyu paylaştık ve hem fikir olduktan sonra böyle bir projeyi uygulayabileceğimize karar verdik. Önümüzdeki süreçte Gaziantep Üniversitesindeki öğrencilerimize hizmet vermek amacıyla Gaziantep Üniversitesi içerisinde İŞKUR noktası da açmayı düşünüyoruz. Danışmanlarımız burada günübirlik gelip öğrencilerimize hizmet verecek. Ben bugüne kadar İŞKUR’a vermiş olduğu desteklerden dolayı ve Gaziantep Üniversitesinin de eski bir mensubu olarak başta GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum, inşallah bu program çok iyi sonuçlara ulaşır ve değişik üniversitelerde de uygulanır ve bizlerde Gaziantep Üniversitesinde böyle bir ilki yaşamanın mutluluğunu hep birlikte yaşarız” dedi.

Düzenlenen imza töreninin ardından GAÜN-İŞKUR intörn ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

İŞKUR VE GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İŞKUR VE GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin