İslahiye’de TDP Projeleri Kapsamında Seminerler Düzenleniyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İslahiye’de TDP Projeleri Kapsamında Seminerler DüzenleniyorGaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) kapsamında İlçe merkezindeki okullarda  “Sağlıklı Yaşamda Temizlik ve Hijyen”,  “Eğitimde Bizde Varız”  ile  “Trafik ve Eğitim” adlı seminer düzenlendi.

İslahiye Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Halim Gök ile Bilal Erdoğan koordinatörlüğünde Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında verilen seminerler,  İslahiye Şehit İsmail Kayar ilk ve Orta öğretim Okulu, İslahiye Anadolu Lisesi ve İslahiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

İslahiye Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Gökçe Yıldırım okullarında yapılan “Sağlıklı Yaşamda Temizlik ve Hijyen” projesinin bir gün değil sürekli olarak öğrencilerin yanı sıra diğer insanların da katılması gereken bir seminer olduğunu belirterek, GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu yetkililerine teşekkür etti.

Seminerle öğrencilerin bilgilendirilmesi, konunun gündemde tutulmasının ve yüksekokul öğrencilerinin toplum karşısında kendilerini ifade etmelerinin amaçlandığını ifade eden GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu TDP Proje Koordinatörü Bilal Erdoğan, Toplumsal Duyarlılık Projeleri dersi kapsamında ortaöğretim okullarındaki öğrencilere sağlıklı yaşamada temizlik ve hijyen konusunu onların anlayabileceği dilde anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Sağlıklı yaşam için hijyenin gerektiğinin altını çizdiklerinin belirten Erdoğan, “Sağlıklı Yaşamda Temizlik ve Hijyen” konulu seminer programında öğrencilere; el hijyeni,  tırnak bakımı ve hijyeni, ağız hijyeni ve saç hijyeni konularında çizgi film karakterleriyle konu anlatımı yapılarak öğrencilerin dikkatinin çekilmeye çalışıldığını ifade etti.

Proje Koordinatörü,  GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör.Halim Gök, “Eğitimde Bizde Varız” ve “Trafik ve Eğitim” konulu seminerlerle sosyal hayata atılacak öğrencilere trafik bilincinin yerleştirilmesinin amaçlandığını ifade etti.

Öğr. Gör. Gök, yüksekokulumuz öğrencileriyle gerçekleştirilen seminerlerde öğrencilerin ilk ve ortaöğretim öğrencileriyle bilgi paylaşımı yaparak kaynaşma sağladığını ve seminerlerin amacına ulaştığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İslahiye’de TDP Projeleri Kapsamında Seminerler Düzenleniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin