İSTE’den MST İş Makinaları Tesislerine inceleme gezisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ve öğretim üyeleri, MST İş ve Tarım Makinaları tesislerinde inceleme gezisi yaptı.

Rektör Prof. Dr. Dereli, öğretim üyelerinden oluşan 60 kişilik heyet, MST İş ve Tarım Makinaları tesislerinde, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İş ve Tarım Makinaları grup Başkanı Sami Konukoğlu tarafından karşılandı.

Aralarında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın da bulunduğu konuklarına tesisleri gezdiren Konukoğlu, üretime ilişkin bilgi verdi, soruları yanıtladı. Konuklar, tesislerdeki inceleme gezisi sonrası kazıcı yükleyici ile sunulan gösteriyi izledi.

Türkiye’nin önemli iş makinaları markalarından MST tesislerinde yaptıkları geziden memnun ayrıldıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Dereli, ziyaret anısına Konukoğlu’na plaket ve armağan takdim etti.

İSTE’den MST İş Makinaları Tesislerine inceleme gezisi

MST HAKKINA

MST İş ve Tarım Makinaları, Gaziantep’teki 42.000 metrekare kapalı alanlı, modern teknoloji ile donatılan tesislerde ürettiği MST markalı kazıcı yükleyici, teleskopik yükleyici ve ekskavatörle Ülkemiz sanayiine önemli değer katmaktadır.

 

Ar-Ge çalışmaları ile ürün gamını sürekli artıran ve yeni teknoloji çalışmaları yapan MST’nin Ar-Ge çalışmalarını, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca tescillenen Ar-Ge merkezinde Türk mühendis ve teknisyenler yürütmektedir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İSTE’den MST İş Makinaları Tesislerine inceleme gezisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin