İYİ PERFORMANS İKİ ÖDÜL KAZANDIRDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ PERFORMANS İKİ ÖDÜL KAZANDIRDIGaziantep İşkur İl Müdürü Sıraç Ekin 2012 en iyi Performans ödüllerinin ikisini almaya hak kazanarak Gaziantep’i onurlandırdı.

İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürleri Toplantısı’nda 2012 yılında en iyi performansı sergileyen 10 il müdürlüğü plaketle ödüllendirildi.

GAZİANTEP İŞKUR İl Müdürlüğü göstermiş olduğu iyi performans ile iki ödül alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

İYİ PERFORMANS İKİ ÖDÜL KAZANDIRDI

İŞKUR’un Ankara’da ki yeni hizmet binasında düzenlenen toplantıda, İşkur Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı ödül alan müdürlükleri tebrik ederek var güçleri ile çalışacaklarını belirtti.

Genel Müdür Dr. Nusret Yazıcı, “Garip, guraba, fakir-fukara ve dolayısıyla tek bir işsiz insanımız kalmayıncaya kadar var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar, İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı, genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve il müdürleri katıldı. 2012 yılında il müdürlüklerinin performansının değerlendirildiği toplantıda ilk 10 sırada yer alan çalışma ve iş kurumu il müdürlükleri plaket ile ödüllendirilirken, Türkiye ortalamasının üzerinde performans sergileyen 44 il müdürlüğüne ise teşekkür belgesi verildi.

Toplantıda konuşan Acar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın 75 milyon vatandaşa hizmet veren büyük bir aile olduğunu söyledi. Bu görevi üstlenme noktasında tüm merkez ve taşra teşkilatındaki personele büyük sorumluluklar düştüğünü belirten Acar, “Devlet idaresinde olanlar halkın hizmetinde olduklarını unutmamalıdır. Hepimiz yaptığımız işin bilinciyle hareket etmeliyiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için çalışmalıyız. Başarıya ulaşmak için ‘biz’ olmanın bilinciyle hareket etmemiz gerekiyor. Aynı hedefe yönelmeliyiz, aynı bilinç doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” dedi.

“Her Birimiz Ulvi Bir Hizmetin Mensuplarıyız”

İYİ PERFORMANS İKİ ÖDÜL KAZANDIRDIİŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı ise il müdürlerine hitaben yaptığı konuşmada tek bir işsiz kalmayana kadar çalışmaların tüm hızıyla sürdürülmesini istedi. İŞKUR’un istihdam gibi ulvi bir hizmeti yerine getirdiğine dikkat çeken Yazıcı, şunları söyledi: “İŞKUR olarak kurumsal görev ve sorumluluklarımızı çok iyi biliyoruz. “Hedeflerle Yönetim” anlayışı çerçevesinde ve 2017 vizyonu kapsamında belirli periyotlarla il müdürlüklerimizin performans ölçümlerini yapıyoruz. Amacımız daha fazla açık iş alarak işe yerleştirmeyi artırmak, daha çok işsize nitelik kazandırarak kamu ve özel sektör işyerlerinin işgücü ihtiyaçlarını etkin bir şekilde karşılamak. Bundan sonra da il müdürlerimizin performansını değerlendirmeye devam edeceğiz.”

Genel Müdür Yazıcı, İŞKUR’un 2013 yılı hedeflerine de değindi. 2013 yılında bir milyon kişiyi işe yerleştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Yazıcı, iş ve meslek danışmanlığı hizmeti sayesinde “doğru kişiye doğru iş” eşleşmesinin daha hızlı ve daha sağlıklı bir biçimde gerçekleştirileceğini vurguladı. İl Müdürlerinden 81 ilde ziyaret edilmeyen işyerinin kalmamasını isteyen Yazıcı, “1 milyon işe yerleştirme hedefimize ulaşmada, başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanımız Sayın Faruk Çelik olmak üzere, devletimizin desteğini sonuna kadar hissediyoruz. Artık bize düşen siz değerli il müdürlerimiz ve çalışan her bir personelimizle bu hedefe ulaşmada alnımızı sonuna kadar terletmektir” diye konuştu.

Gaziantep İŞKUR İl Müdürü Sıraç EKİN 2012 en iyi performans ödüllerinin ikisini alarak Gaziantep’i onurlandırdı.

Plaket Alan İl Müdürlükleri: Sakarya, Kırşehir, Karaman, Manisa, Kilis, Bartın, Çankırı, Tekirdağ, Düzce, Gaziantep.

Teşekkür Belgesi Alan İl Müdürlükleri: Sakarya, Kırşehir, Karaman, Manisa, Kilis, Bartın, Çankırı, Tekirdağ, Düzce, Gaziantep, Adana, Balıkesir, Kırıkkale, Samsun, Erzincan, Isparta, Amasya, Ordu, Şanlıurfa, Kırklareli, Edirne, Uşak, Sinop, Bitlis, Bursa, Nevşehir, Kahramanmaraş, Sivas, Bilecek, Çanakkale, Mersin, Tokat, Kütahya, Osmaniye, Artvin, Denizli, Yalova, Hatay, Adıyaman, Çorum, Giresun, Gümüşhane, Ağrı, Rize

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İYİ PERFORMANS İKİ ÖDÜL KAZANDIRDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin