İYİDEN MÜKEMMELE TURCELL SUPERONLİNE!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİDEN MÜKEMMELE TURCELL SUPERONLİNE! Hızlı ve kaliteli internet ile iyiden mükemmele doğru yolculuğa çıkan Turcell Superonline müşteri odaklı abone merkezleri, OSB’lere özel kampanyaları, belediye işbirlikleri ve uçtan uca hizmet sunduğu kurumsal müşterileri ile Gaziantep’in teknolojik kalkınmasına önemli destekler sağlamaya devam ediyor.

100 bin ev ve işyerinin kapısına kadar 1000 Mbps hızında fiber internet hizmetini ulaştıran Turkcell Superonline, müşteri odaklı abone merkezleri, OSB’lere özel kampanyaları, belediye işbirlikleri ve uçtan uca hizmet sunduğu kurumsal müşterileri ile Gaziantep’in teknolojik kalkınmasına önemli destek sağlıyor.  2008 yılında Türkiye’yi geleceğin teknolojisi ile donatmak üzere fiber optik yatırımlarına başladıklarını belirten Genel Müdür Murat Erkan, ışık hızında interneti 14 ilde 1,8 milyon ev ve işyerinin kapısına kadar getirdiklerini söyledi. Erkan; “İyiden mükemmele olarak adlandırdığımız bu yolculukta başarılı finansal sonuçları, memnuniyet seviyesi yüksek müşterilerle birleştirdiğimizi görüyor; bunun getirdiği azim ve kararlılıkla aynı istikrarlı büyümeyi, Türkiye’yi de büyütmeye devam ederek sürdürmeyi hedefliyoruz. İlk yıllarda işimizin büyük kısmını oluşturan altyapı çalışmaları sonucunda hızlı ve kaliteli internetle anılır hale geldik. 2013 yılında pazar payını artıran tek operatör olduk. Şimdi bu başarımızı yeni ürün ve hizmetlerle sürdürürken müşterilerimize eşsiz internet deneyimi yaşatmaya odaklandık.

EN HIZLI İLETİŞİMİ SAĞLIYORUZ

İYİDEN MÜKEMMELE TURCELL SUPERONLİNE!

Bu akıllı şehirleri şimdiden inşa etmek için hem dünyada hem ülkemizde önemli çalışmalar yapılıyor. Gaziantep de bölgesinde hızla büyüyen, sanayi ve ticarete yön veren bir şehir olarak, bu konuda öncü rol üstlenme potansiyeline sahip. Biz de bu doğrultuda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 30 hizmet binası arasında en hızlı iletişimi sağlayacak altyapıyı sunuyoruz.

885 KM’Yİ FİBER AĞLA DONATTIK

Çukurova Bölge Yöneticisi Hasan Dilgil, Gaziantep’i 490 kilometresi şehir merkezinde olmak üzere toplam 885 kilometre fiber ağla donattıklarını belirterek 4 yıl önce başladıkları yatırımların ardından bugün İbrahimli, Karataş, Güvenevler semtlerinin yanı sıra Merveşehir, Seyrantepe ve Beykent’teki TOKİ konutlarında 88 bin ev ve işyerinin kapısına kadar 1000 Mbps hızında fiber internet hizmetini ulaştırdıklarını söyledi. Dilgil; “halihazırda 27 bin fiber müşterimiz, 14 bin ses müşterimiz bulunuyor . Gaziantep’te fiber kullanımda şehirdeki müşterilerinin tamamına yakını limitsiz paketlerden yararlanıyor müşteri başına ortalama hızın saniyede 24,86 Mbps ortalama kullanım miktarının ise 31,60 GB olduğunu, en çok data kullanan müşterilerin Karataş, İbrahimli ve Güvenevler’de yaşadığını istatistiklerde görüyoruz . Çok sayıda müşteriye temas eden bir sektörde kaliteli altyapıyı, müşteri odaklı bir hizmet anlayışıyla tamamlamanın önemini çok büyük .  Gaziantep’te geçen yılın Ağustos ayında ikinci Turkcell Superonline Abone Merkezi’ni açtık .

Gaziantep’teki SAM’larımızdan Megatech, 2013 yılındaki performansıyla şirket içinde satış performans ödülüne layık görüldü Burada hem çalışanlarımızın çabası ve azmi hem de Gaziantep halkının teknolojiye yakın ilgisinin önemli rol oynadığını söyleyebiliriz. SAM larda müşterilerin beklenti ve taleplerini doğru şekilde karşılamak için çalışanların eğitimine özel önem veriyoruz. Tüm Türkiye’de saha ekibinde 2 bin çalışanımız bulunuyor. 2013 yılında yaklaşık 1.700 kişiye toplam 32 bin saat eğitim verdik. Bu sene ise 2.700 kişiye toplamda 85 bin saatlik eğitim vermeyi hedefliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İYİDEN MÜKEMMELE TURCELL SUPERONLİNE!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin