KADININ DÖNÜŞÜMÜ VE YENİ ENERJİLER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KADININ DÖNÜŞÜMÜ VE YENİ ENERJİLERMartin&Martin Sigorta ve Dilmun Bireysel Gelişim’in ortaklaşa düzenlediği  “Yeni Enerjiler ve Kadının Dönüşümü” konulu seminere Ruhu Bilimci ve Yaşam Koçu Hürriyet Kalalı konuşmacı olarak katıldı.


Grand Otel’de Dilmun Bireysel Gelişim ve Martin & Martin Sigorta ortaklığı ile düzenlenen  “Yeni Enerjiler ve Kadının Dönüşüm” konulu seminere davetliler yoğun ilgi gösterdi.

Kadının varlığı sadece evlatlarına değil eşine de hizmet etmeye programlanmıştır diyerek kadınlara seslenen Kalalı, kadının evlendikten sonra anne ve babasına da hizmet etmeye devam ettiğini ve tüm bunları zevkle, sevgiyle yaptığını belirtti.

KADININ DÖNÜŞÜMÜ VE YENİ ENERJİLERKalalı, “ Kurumların sağlığı başta aile sağlığının devamlılığı da onlardan soruluyor. Bununla yetinilmiyor kendi anne ve babasına hizmet etmeye devam ediyor. Tüm bunları zevkle ve sevgiyle kabul ediyor. Evlatlarına, eşine, anne ve babasına hizmet eden kadınlarımız aile sağlığının devamlılığı konusunda da sorumlu tutuluyor. Tüm bunlar yetmiyor kocasının anne ve babasına da aynı sorumluluğu duymak zorunda, gördüğünüz gibi kadın hizmet varlığı olarak tanımlanmış. Yıllardır bu böyle ama son 3 – 4 bin yıl sadece tarihsel bir kayıt olarak devam ediyor. O kadar uzun bir zaman ki artık kendiliğinden işliyor, doğru olan bu gibi hissediyoruz. Kadın denildiği zaman o bir hizmet varlığıdır ve bu doğrudur diyoruz. Acaba doğru mudur? Kadının hizmet varlığı ötesinde, onun kendi kadın bedeninde ki varlığını ne kadar onurlandırdığı, onun ne kadar farkında olduğu, hizmet varlığı ötesinde bu dünyada ki yeri ve değeri hakkında ne kadar bilinçli olduğunu konuşalım. Çünkü hepimiz biliyoruz ki bir kadın kendini bu hizmetlerin bir ya da bir kaçıyla tanımlar. Dünyada çoğu kadın özellikle Anadolu’yu da içerisine alacak şekilde Mezopotamya bölgesinde kadın hizmet varlığı dışında ben kimim? Yeteneklerim nedir? Doğam nedir? Kendimi gerçekleştirmek istesem bu nasıl olurdu? Kendimi hangi yollardan ve yöntemlerden faydalanırsam gerçekten hayatımın anlamını hissederim, üretirim… Bir kadını bir erkekten ayıran temel şey kadının kutsiyeti rahminde ve bedeninde hissetmesidir. Kutsiyeti aramaz, onu zaten yaşar hele de kucağına bir çocuk almışsa onu doğallıkla yaşar. Erkek ise kutsiyeti arar. Çünkü kutsiyeti bedeninde ve ruhunda hemencecik hissetmez. Kısacası bir erkek için kutsiyet metafizik bir arayıştır” diyerek kadının günümüzde ki yerine değindi.

Katılımcılar büyük bir dikkatle yeni bilinç koçu Kalalı’yı dinledi ve seminerden sonra sohbet etme fırsatı buldu.

Gaziantep’te yoğun ilgi ile karşılanan Kalalı, Gaziantep’i ve Gazianteplileri çok sevdiğini belirtti.

Hürriyet Kalalı hakkında;

· Monist, holistik (bütüncül) varlık ve evren felsefesi hakkında konferans ve seminerler veriyor, uygulamalar yapıyor.

· NLP platformuyla ilgili farkındalık seminerleri veriyor ve NLP Temel eğitim kursu ve NLP Yaşam Koçluğu Temel eğitim kursu çalışması yapıyor.

· NLP Master Pratisyen olarak, Kişisel Gelişim Danışmanlığı, Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Yaşam Koçluğu ve İşletme Koçluğu yapıyor.

· Kurumsal Gelişim alanında “Sibernetik Sistem Düşüncesi ve Öğrenen Organizasyonlar Felsefesi” üzerinde çalışmalar yapıyor ve bu alanda seminerler ve kurslar düzenleniyor.

· NLP ile kurumsal çözümler alanında modüller hazırlıyor.

. Şamanistik atölye çalışmaları, seminerler düzenliyor ve bireysel danışmanlık hizmeti veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KADININ DÖNÜŞÜMÜ VE YENİ ENERJİLER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin