KADOOĞLU, YENİ BİR YAŞAM SUNUYOR…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KADOOĞLU, YENİ BİR YAŞAM SUNUYOR… Yaklaşık 1 yıl gibi kısa bir sürede inşaat  çalışmaları tamamlanarak satışa  sunulan “Kadooğlu Yaşam Konutları”, cazip fiyat ve taksit olanaklarıyla ev sahibi olmak isteyenlere erken fırsatlar tanıyor.

Birleşmiş Emlakçılar tarafından satış işlemleri sürdürülen konutlar, 2014 yılının ocak ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Kadooğlu Grup tarafından, Gazikent mahallesinde yapımı tamamlanarak satışa sunulan “Kadooğlu Yaşam Konutları”, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir hayatın kapılarını aralıyor.

2013  yılının ocak ayı  içerisinde temeli atılan ve konut satışları hızla devam eden  “ Kadooğlu Yaşam Konutları”, kusursuz mimari konsepti, sosyal faaliyet alanları ve teknolojik alt yapısıyla Gazikent’in en özel projesi olarak hayata geçiyor.

Birleşmiş Emlakçılar A.Ş tarafından satış işlemleri yapılan ve Kadooğlu Grup güvencesiyle 2014 yılının Ocak ayı içerisinde anahtar teslimine başlanacak olan,  41 bin178 m2 alan üzerine kurulu “Kadooğlu Yaşam Konutları” 4 site, 17 blok ve toplam 660 daireden oluşuyor.

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE ERKEN FIRSAT

‘Evinizi Çabuk Tutun’ sloganı ile 150 m2 3+1 ve 110 metrekare 2+1 daire seçenekleriyle satışa sunulan projede ayrıca 12 dükkân ve 17 adette sığınak bulunuyor.  Yaklaşık 10 bin metrekare yeşil alana sahip yaşam konutlarında ev sahibi olmak isteyenlere 36 aydan başlayan ve 120 aya kadar varan vade fırsatları da tanınıyor.

Kadooğlu Yaşam Konutlarının modern mimarisi ve sağlam teknolojisi ile hayata dair tüm sosyal alanları içerisinde barındırdığını belirten Kadooğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kadooğlu, “Şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzak inşa edilen konutlarımız sakinlerine rahat bir nefes aldıracak ”dedi.

Konutların 2014 yılının ocak ayından itibaren hak sahiplerine teslimine başlanacağını ifade eden Kadooğlu,”Lale, Gül, Nergiz ve Orkide isimleri verdiğimiz sitelerimizde bulunan 2+1 ve 3+1 dairelerimiz cazip taksit olanaklarıyla Birleşmiş Emlakçılar tarafından satış işlemleri yapılmakta”diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KADOOĞLU, YENİ BİR YAŞAM SUNUYOR…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin