Kadooğlu’nun “Capital 500” listesindeki çifte gururu! 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadooğlu’nun “Capital 500” listesindeki çifte gururu!

Kadoil ve Kadooğlu Yağ, “Capital 500” listesinde Kadooğlu’nun “Capital 500” listesindeki çifte gururu! 

Capital Dergisi’nin, Türkiye’nin en büyük özel sektör şirketlerini belirlemek amacıyla yaptığı “Anadolu 500” araştırmasının sonuçları açıklandı. Listede Kadooğlu Holding iki şirketle yer alma başarısını gösterdi. 

 Ekonomi Dergisi Capital’in, şirketlerin 2020 yılı cirosunu baz alarak yaptığı araştırmaya Gaziantepli firmalar damgasını vurdu. Listede Gaziantep’ten 24 firma yer alırken, Gaziantep merkezli Kadooğlu Holding’in akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren şirketi Kadoil ve Kadooğlu Yağ şirketleri de listeye girdi. Geçtiğimiz yıl sadece Kadoil ile Capital 500’e giren Kadooğlu Holding, bu yıl Kadooğlu Yağ‘ın da listede yer alması ile çifte gurur yaşadı.  

Kadooğlu'nun "Capital 500" listesindeki çifte gururu! 

 Anadolu’nun en büyük şirketlerinin belirlendiği araştırma sonuçlarına göre, Türkiye akaryakıt sektörünün önde gelen firmalarından Kadoil, “Anadolu 500” listesine 203, yine ülkemizin en hızlı büyüyen şirketleri arasında yer alan Kadooğlu Yağ ise listeye 384. sırada girme başarısını gösterdi.  

 KADOOĞLU: “TÜRKİYE İÇİN ÜRETİYORUZ” 

Kadooğlu'nun "Capital 500" listesindeki çifte gururu! 

 Kadooğlu Holding yer almasından gurur duyuyoruz” dedi. Türkiye’nin her anlamda kalkınmasının üretimle mümkün olacağına dikkat çeken Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celâl Kadooğlu,  “Anadolu 500” araştırması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kadooğlu Holding olarak Anadolu‘nun en büyük 500 şirketi arasında iki şirketimizin Yardımcısı Celal Kadooğlu, şöyle devam etti: 

“Ülkemizin her anlamda güçlenmesi, dolayısıyla insanlarımızın huzur ve refahının artması için daha çok çalışmamız, daha çok üretmemiz gerekiyor. Kadooğlu Holding olarak akaryakıttan otogaza, gıdadan inşaata, iç-dış ticaretten istasyon işletmeciliğine kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteriyoruz. Holdingimiz bünyesinde yer alan tüm şirketlerimizde, yatırım, üretim, istihdam ve ihracatımızı artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ederek ülkemizin 2023 hedeflerine katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kadooğlu’nun “Capital 500” listesindeki çifte gururu! 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin