KÂFİR ZATEN KÂFİRDİR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KÂFİR ZATEN KÂFİRDİRBizim insanımız iki kare resim görünce nasılda gaza geliyor. BDP ile gizli görüşmeler yapanlar kimler el sıkışanlar kimler… Bu güne kadar BDP’ nin Türkiye’deki banka hesaplarına el koymayıp kara para aklanmasına destek olanlar kimler.. Mecliste Türk Milletinin parası ile teröristlerin sözcülerine maaş verenler kimler, Kürt açılımı yapıp davullu zurnalı karşılama töreni yapanlar kimler. Hainlere Polise tokat atacak kadar cesaret veren kimler, Kaçakçılığı meşrulaştıranlar kimler.. Komşularımızla kedi fare oyunu oynamamızdaki en büyük liderler kimler… Devlet dairelerinde çalışıp TC’nin maaşını aldığı halde örgüt propagandası yapan devlet memurlarına göz yumanlar kimler, Sırf teröristlere şirin görünmek adına eski vatan haini partilerin temsilcilerini kendi bünyesine alarak meclise sokanlar kimler, Kimlerde kimle say say bitmez… Kaldıki artık Türkiye’de adil bir seçim ve millet iradesinin kalmadığı tek sesli parti düzenine geçişe hazır olun. Geçtiğimiz seçimlerde neler döndüğü malum.. Küçük bir eleştiride insanları ısıranlar ve kimsenin görüşüne saygı göstermeyen hep ben diyen zihniyet belli… Nerde kaldı DEMOKRASİ, nerde kaldı sevgi saygı.. Hani nerde kaldı vatan millet sevgisi… Ergenokon doğdu derin devlet bitti mi? Hayır Ergenokondan daha tehlikeli ve daha dikta bir derin devlet biz Türk Milletinin hizmetine girdi. Sınırlar ??? MHP üzerine düşen misyonu yerine getirebildi mi? hayır Genel Başkan yardımcılarının ortaya çıkan kasetleri bazı gerçekleri ortaya koydu zaten. CHP anca konuştu ama üzerine düşen misyonu yerine getiremedi Milletvekilleri içerisinde anlaşmazlıklar ve büyük bir suskunluk söyledikleri söylediklerine uymadı Deniz Baykal’ın gidi ile büyük çöküntü.. Ben milletini seven, Atatürkçü,Milliyetçi,Müslüman bir TÜRK VATANDAŞI OLARAK buradan sesleniyorum beni ve milletimin çıkarlarını korumak için kim ne yapıyor.. Muhalefet sessiz, İktidar 2023 hedefi koyarak Demokrasiyi zaten çiğnemiş ve çok sesli bir ülkeyi sindirmiştir. BDP’li milletvekillerinden korkmayınız asıl ne olduğu belli olmayan saman altından su yürüten gizli pazarlıklar içinde olan münafıklardan korkunuz. Kâfir zaten kâfiridir. Bilirsiniz ve ona göre kalkanları kaldırırsınız. Ama kâfirlerin yaşamasına ve nefes almasına müsaade eden zihniyeti ve kimler olduğunu asla bilemezsiniz? Nerde menfaat orda millet; paranın esaretine düşenler gücü elinde tutan her kim olursa olsun karşı duramıyor. Korku imparatorluğu geçmişten günümüze hiç bu kadar güçlenmemişti.

SAHİL BOYU GEZİNTİ

Gaziantep’ten çıkıp şöyle bir Muğla seyahati yaptım. Yol kenarında kendi tarlasında yetiştirdiği sebzeyi satarak birkaç kuruş kazanmaya çalışan insanları görünce aklıma yol kenarında bidon bidon kaçak benzin ve kaçak mal satanlar aklıma geldi. Sordum kendi kendime sebze yerine burada kaçak mazot satsalar yetkililer kaç dakikada bu insanların üstüne çullanırdı. Maalesef!  Hakkâri ve Bölgesinde bidon, bidon kaçak mazot satmak serbest! Sıkıyorsa gidin bir ceza makbuzu kesin bakalım. Bu memlekette bunu yapabilecek bir insanoğlu var mıdır? İşte tek sorun burada devletin kendini bazı bölgelerde hissettirmesi ve bazı bölgelerde de varlığının olmaması.. Devlet olarak varlığını bir ülkenin her yerinde eşit şekilde hissettiremezseniz o ülkede adaletsizlikler başlar. Konunun aslı ve özü bundan ibarettir.

KÂFİR ZATEN KÂFİRDİR

KAZA MI DEĞİL Mİ?

Uludere askeri araç devrildi mi?? Afyonda mühimmat deposunda kaza ile patlama oldu doğru mu?? Falan filan peki yola yağlı ip döşendiğini yetkililer biliyor mu? Gerçekten kaza mı değil mi kimse neden konuşmuyor. Kaldı ki aracı kullanan Uludereli korucu yolu bilmesine rağmen böyle bir kazaya nasıl sebebiyet verir. PKK’lı teröristlerle kucaklaşan BDP Milletvekillilerinin yanında hiçbir asker koruma almazken, hiçbir askeri yetkili onlar için korunmaları amacı ile asker görevlendirmezken neden Uludere gezi için bölgeye giden Ahmet Türk’ü korumak için asker görevlendirdi. Bu ülkede öyle kazalar oldu ki üstü örtüldü. Muhsin Yazıcıoğlu, Eşref Bitlis, Abdullah Çatlı, Uğur Mumcu, Cem Ersever, Aselsan Mühendisleri………daha niceleri…Bilindiği halde kamuoyu uyutuldu ve halada uykudayız. Uyumaya devam. Biz uykudayken göremediğimiz zam şoklarını bırakın etkisine, çekim alanına bile giremiyoruz. Vatandaş vermeye devam ediyor..

Sahil boyu birçok otel sahipleri Malumunuz Kürt iş adamları ve doğudan batıya göçen Kürt Kardeşlerimizi bağrına basarak batı bölgesine yerleşmesine müsaade eden arsa satan evini kiraya veren bir parça ekmek parası için mücadelelerinde onlara destek veren Türk Milleti değil midir? Eğer batı bu kadar Türk Milliyetçiliği yapsaydı o bölgede bir tane Kürt bulamazdınız. Adana’dan ötesi bilinçli olarak istila edilmiş. Özellikle dağ köylerine yerleştirilmiş ve her hangi bir savaş durumunda damdan inme saldırmak için! Kimse kendini kandırmasın 50 yıl doldu ve strateji yerine oturdu. Eğer bu Milletin sağduyusu olmasaydı şimdiye bu Millet kan ile uyuyup kan ile uyanırdı. Vatandaş bağrında yılan besledi sokma zamanı geldi. Şimdi sokuluyoruz. Her gün gelen şehit haberleri ve sansür! Ayrıca sahil boyunca giderken gördüğüm o muhteşem görüntü her sebze sergisinin tepesinde koca bir Türk Bayrağı! Dalga dalga gururla ve dimdik işte bu…

Kendisini TÜRKİYE CUMHURİYETİ için tehlikeye atan ve vatanını seven Kürt vatandaşlarımızda en az bizim kadar tehlikededir. Çünkü örgüt onları Kürt olarak görmüyor. Aslın yazacak ve konuşulacak o kadar çok şey var ki! Ne kadar yazsak ne kadar çizsek oynayan oynuyor. Onun için bazen kalemlerin gücünün tükendiğini düşünüyorum. Kato dağında terörist aramak kadar komik bir şey daha yoktur. Terörü yönetenler Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde deri koltuklarda oturup, hiç utanmadan silah sıktıkları milletin parası ile maaş alıp yiyen şahsiyetsizlerdir. Dünyada terör örgütünü besleyen ve temsilcilerini de meclisinde oturtan tek DEMOKRATİK ülke sanırım TÜRKİYE! Özgürlüğün bu kadarına pes doğrusu! Bu ülkede Kürt sorunu değil Türk sorunu vardır? Türk açılımını ne zaman yapacaksınız merakla bekliyorum. Can güvenliği olmayanlar Türklerdir. İslam ve Demokrasi kisvesi altında yeşeren ve yeşertilen zihniyetin artık büyümesi engellenemez. Kan ve şiddetten beslenen zihniyetle işbirlikçilerinin hedefine ulaşmasıda çok uzak değildir. Önemli olan geçmişten ders alarak geleceğe bakmaktır. Ama biz geçmişten hiç ders almadık. Hep geçmişle yaşadık ve savaştık. Geleceğin getirecekleri için yapacak çok fazla bir misyonumuz sanırım kalmadı.Küresel güce teslimiyet gerçekleşti.

Bugün İzmir’in kurtuluşu, 9 Eylül ve kurtuluş mücadelesinin en büyük simgesi olan o mübarek gün kutlu olsun. Allah bir daha böyle günlere vesile olan savaşları biz Türk Milletine yaşatmasın.

“Kâfir zaten kâfirdir önemli olan münafığın şerrinden korunmaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KÂFİR ZATEN KÂFİRDİR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin