KALİTE VE GÜVENİLİR ADRES TONTİ’YE TEŞEKKÜR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KALİTE VE GÜVENİLİR ADRES TONTİ’YE TEŞEKKÜRÇağdaş Aşçılar Derneği, ÇADER Team Kaptanı Sercan Sağlık takım arkadaşları ile sponsor firma Tonti Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kuyucuyu makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Çağdaş Aşçılar Derneği, ÇADER Culinary Team kaptanı Sercan Sağlık TONTİ Gıda’ya kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek “Tüm Aşçılar Federasyonu’nun 2008 yılında WACS’a üyeliğinin kabul edilmesinin ardından 10.su gerçekleştirilen Gastronomi Fuarında ve bu yıl ki birçok yarışmada ödülleri topladık. Bu başarıyı sponsorlarımıza borçluyuz. Bizler lezzet ustaları olarak şekillendirdiğimiz ve tatlandırdığımız eserlerimize öncelikle sevgimizi katıyoruz. Takım olarak başarımızın temelinde bize destek olan TONTİ Gıda’ya çok teşekkür ediyorum. Hizmet kalitesi ve hijyen ortamda üretilen ürünleri bugün burada ilk kez gördük ve böylesine başarılı bir üretim bizi çok sevindirdi. TONTİ Gıda’nın hizmet standartlarına uygun koşullarda gıda üretmesi Türkiye ve insanlarımızın sağlığı için çok önemli! Biz tekrar kendilerine bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. ÇADER olarak tüm üyelerimiz bir yıl boyunca TONTİ Gıda logosu ile misafirlerimizin karşısına çıkacağız” dedi.

Gaziantep’te 2011 yılında 2100 metrekarelik işletmesiyle üretime başlayan Tonti Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kuyucu, “Tonti Gıda kurulduğu günden bu yana sosyal projelere destek vermeye çalıştı. ÇADER ve üyelerine bize takdim ettikleri bu plaketten dolayı teşekkür ediyorum. Aşçılarımız yani lezzet ustalarımızın görsel şölenleri ve yaptıkları işi çok önemsiyorum. Kaliteli ve kalifiye personel yetiştirmek zordur. Görüyorum ki karşımda genç yetenekler var ve ben bununla gurur duyuyorum. Genç yeteneklere gücümüz yetiği kadar destek olmaya çalıştık. Bizim için öncelikle çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sağlığıdır. Tesisimizde en önemli unsur hijyendir. Hedefimiz ve önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. ÇADER üyelerimizin edindiği ve kazandığı her başarı bizi sevindirir. Zaten bu yıl tüm ödülleri topladılar. Bu yarışmalarda da bizi en iyi şekilde temsil ettiler. Biz kendilerine her zaman her tür desteği vereceğiz” dedi.

ÇADER Team Kaptanı Sercan Sağlık TONTİ Gıda yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Kuyucu’ya plaket takdim ettikten sonra tesiste incelemelerde bulundu. Tesisi gezen Sağlık ve aşçılar üretim kapasitesinin ve çalışan personelin kalitesine hayran kaldıklarını ve öğrencilerin bu tür tesislerde üretilen gıdaları tüketmesinin sağlık açısından çok önemli olduğunun altını çizerek duygularını ifade ettiler.

KALİTE VE GÜVENİLİR ADRES TONTİ’YE TEŞEKKÜR

Kuyucu, ÇADER üyelerinden yeni ürünlere lezzet ve fikir desteği talebinde bulunarak ihtiyaç olduğu takdirde aşçıların tesisin salonundan faydalanabileceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KALİTE VE GÜVENİLİR ADRES TONTİ’YE TEŞEKKÜR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin