İSMET AYAZ; FATURAMATİK BAYİLERİYLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSMET AYAZ; FATURAMATİK BAYİLERİYLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUFaturamatik Bölge Anabayii İsmet Ayaz Kömür İnşaat Reklam Tanıtım Ltd.Şti.Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Ayaz; Gaziantep Faturamatik bayileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Topkapı Sarayında düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda bayi katıldı.

Müşterilerinin elektrik, telefon, su, doğalgaz, Gsm gibi faturalarını kurumdan veya aboneden aldığı belirli bir hizmet bedeli karşılığında ödeme işlemi gerçekleştiren ve ortak hizmet noktası anlayışı çerçevesinde cep lira yüklemeleri, Telekom, ADSL başvuruları, aidat ödemeleri, oyun pin yüklemeleri, Gazete ilanları, Bilet başvuru hizmetlerini müşterilerine sunan Faturamatik bayileri, İsmet Ayaz tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İSMET AYAZ; FATURAMATİK BAYİLERİYLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUFaturamatik Bölge Anabayii İsmet Ayaz Kömür İnşaat Reklam Tanıtım Ltd.Şti.Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Ayaz; vatandaşlara güvenilir bir altyapıyla bir çok alanda birden fazla noktada ödeme kolaylığı sağladıklarını belirterek gün geçtikçe büyüyen Faturamatik ailesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Ayaz; “Yapılan tüm ödemeler Bankacılık Düzenleme Denetleme Kurumu’nun yasalara dayanarak yaptığı düzenlemeler çerçevesinde banka alt yapı ve güvencesiyle kurum hesaplarına aktarılmaktadır. Etkinliğimiz, güven veren kurumsallığımız ve örgütsel verimliliğimizle müşterilerimize, bayilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırıyoruz. Ben Gaziantep genelinde vatandaşlarımıza güvenli bir şekilde hizmet veren bayilerime teşekkür ediyor tüm bölge halkını  gönül rahatlığı içinde Faturamatikleri kullanmaya bekliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İSMET AYAZ; FATURAMATİK BAYİLERİYLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin