KAMİL OCAK’TA MURAT BOZ DEPREMİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAMİL OCAK’TA MURAT BOZ DEPREMİCumhuriyet’in 89.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Şehitkâmil Belediyesi tarafından düzenlenen Murat BOZ konseri Kamil Ocak Stadyumunu salladı.

Murat Boz hayranları Kamil Ocak Stadyumunu doldururken sanatçı gördüğü yoğun ilgiden Gazianteplilere defalarca “Teşekkürler Gaziantep” diyerek seslendi. Hayranlarına doyumsuz bir gece yaşatan Murat Boz’u Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Rıdvan Fadıloğlu eşleri ile birlikte izledi.

Sosyal belediyecilik alanında adından sıkça söz ettiren Şehitkâmil Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği Murat Boz konseri Gaziantepliler tarafından yoğun ilgi görürken Kamil Ocak Stadyumu hınca hınç doldu. Binlerce kişinin katıldığı konserde en sevilen şarkılarını seslendiren Boz, hayranlarına doyumsuz bir gece yaşattı.

KAMİL OCAK’TA MURAT BOZ DEPREMİÖğle saatlerinde kamil ocak stadyumuna akın ettiler

Konseri en önde izlemek isteyen bazı vatandaşlar öğle saatlerinde konser alanında beklemeye başlarken, bazı vatandaşlar ise Murat Boz’u yakından görebilmek için konser başlayana kadar spor salonuna girmediler. Konser saatinin yaklaşmasıyla üst araması yapılan vatandaşlar tek tek spor salonuna alındılar. Biranda dolup taşan salonda yer kalmayınca çoğu vatandaş da konseri dışardan dinlemek zorunda kaldı. Büyük bir tezahürat ve alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Murat Boz, en sevilen şarkılarını Gaziantepliler için seslendirdi. Yaptığı sahne şovlarıyla vatandaşlara doyumsuz bir gece yaşatan Boz, Özledim, Sallana Sallana ve Üfle Üfle, şarkılarıyla adeta Gaziantep’i inletti. Murat Boz’un, şarkılarına zaman zaman vatandaşlarda eşlik etti. Boz’un dansçı kızlarla yaptığı sahne şovu vatandaşların beğenisini topladı. Konserin ilerleyen saatlerinde ışıkların kapatılmasıyla, vatandaşlar hep birlikte cep telefonlarının ışığını yakıp sallayarak salonu aydınlattılar. Vatandaşların cep telefonlarının ışığıyla şarkılara eşlik etmesi konsere ayrı bir renk kattı. Boz’un, birbirinden hareketli parçalarını seslendirdiği konserde bazı vatandaşlar kendilerini müziğin ritmine kaptırırken, bazıları ise oynayarak doyasıya eğlendi. Unutulmaz bir gecenin yaşandığı konser renkli görüntülere sahne oldu.

“Cumhuriyet Kutlamalarını Geleneksel Hale Getireceğiz”

Konser sonunda sahneye çıkan Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşları coşturduğu için Murat Boz’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Bundan sonraki 29 Ekim kutlamalarını geleneksel hale getireceklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlama etkinlikleri çerçevesinde final programı olan Murat Boz konseriyle hep birlikteyiz. Gönül isterdi ki, daha geniş mekânlarda herkesi burada görelim. Sizler şanslısınız, sizlerden daha fazla arkadaşınız mecburen dışarda kaldı. İklim nedeniyle konseri kapalı mekânda yapmak istedik. İnşallah bundan sonra 29 Ekim kutlamalarını geleneksel hale getirerek Murat Boz gibi kardeşlerimizi hep birlikte ağırlayacağız. Mekânımız dar olsa da, gönlümüz geniş sizler gibi gözlerinden pırıl pırıl ışık parlayan kardeşlerimiz olduğu müddetçe bu Cumhuriyet ilelebet devam edecek. Bizler sizlere hizmet etmek adına bu görevleri inşa ediyoruz. Bizden sonra inşallah bu makamlara sizler geleceksiniz. İnşallah daha güzel hizmetleri bu memlekete getireceksiniz. Sizlerin coşkusuna coşku kattığı için tekrar Murat Boz kardeşime teşekkür ediyorum. Bu münasebetle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın en içten dileklerimle kutluyorum ve tüm ulusumuza hayırlı olsun diyorum” dedi.

Konseri hayranlıkla izlediklerini söyleyen vatandaşlar ise Murat Boz’u Gaziantep’e getiren Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Unutulmaz bir gece yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar Murat Boz, konseriyle mutlu olduklarını ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KAMİL OCAK’TA MURAT BOZ DEPREMİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin