KAMU PERSONELİNE MÜJDE!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada Kamu personelinin izin yasağının kaldırıldığını söyledi.

Senelik izinlerini kullanabileceklerini duyan memurlar Kurtulmuş’un bu müjdesiyle büyük sevinç yaşadı. Bu karar Turizm sektörü tarafından da memnuniyet yarattı. Okullar açılmadan önce izin yasağının kalkmasının, turizm sektörüne hareketlilik getirmesi bekleniyor.

Kurtulmuş, Kurban Bayramı ve meclis tatiline ilişkin soruya ise “Büyük ihtimalle Kurban Bayramı tatilimiz de 9 günlük olacak, yani cuma günü olacak ama onun kararı henüz Bakanlar Kuruluna gelmedi. Meclis tatili için partilerimizin oturup uzlaşıp belli bir takvim belirlemesi lazım. Hakikaten Meclis çok çalıştı. Meclis’in de belli bir tatil hakkı olduğunu ifade etmek isterim. Muhtemelen, çok kesin olmamakla birlikte ayın 19’u itibarıyla TBMM bir tatile girebilir. 1 aylık bir süre olacak bu tatil, çok büyük ihtimalle” yanıtını verdi.

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, İstanbul Yenikapı’da Demokrasi ve Şehitleri Mitinginde 5 milyon kişinin bir araya geldiğini söyledi. Kurtulmuş, “Türkiye genelinde ki mitinglerde yaklaşık 10 milyona yakın insan eş zamanlı olarak Türkiye’nin meydanlarını doldurarak ülkesine, vatanına, bayrağına, milli birliğine sahip çıkmış, demokrasiyi benimsediğini bir kere daha dosta, düşmana göstermiştir” dedi.

Bakanlar Kurulu’nda ele aldıkları önemli konulardan birinin de ekonomideki güçlü adımlarla devam edecekleri reform hareketleri olduğunu belirten Kurtulmuş, Halkın ve iş adamlarının rahat olmasını isterken, Türkiye ekonomisinin darbe teşebbüsünden etkilenmediğini de belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KAMU PERSONELİNE MÜJDE!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin