Kantinciler Odası Başkanı Alkurt , “Çocuklarımızın sağlığı emin ellerde”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Kantinciler Odası Başkanı Alkurt , "Çocuklarımızın sağlığı emin ellerde"Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, geçtiğimiz günlerde Gaziantep Kantinciler Odası Başkanlığı’na seçilen Ali Şefik Alkurt ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, yeni dönemde okullarda eğitim gören öğrencilerin sağlığı için birlikte hareket etmenin çok önemli olduğunu söyledi.
Kantinciler Odası’nda gerçekleşen ziyarette, başkan Şahin okulların kantinlerinin gerek fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve gerekse de öğrencilere satılan ürünlerin sağlıklı olması için, Belediye, Milli Eğitim, Sağlık Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvanlılık Müdürlüğü ve Kantinciler Odası ile birlikte bir komisyon kurulmasını ve kantinlerin sürekli denetlenerek eksiklerin giderilmesini istedi.
Kantincilerin sorunlarını dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,” Sizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde yetişmelerinde en önemli unsarlardan birisiniz. Çünkü, okula giden çocuklarımız beslenmelerini ve gıda ihtiyaçlarını sizlerden karşılıyorlar. Bu nedenle işletmeci arkadaşlarımız öğrencilerin sağlığı için gereken özeni göstermeliler. Okul kantinleri fiziksez açıdan da modern bir görünüme kavuşturulmalı. Bizim, Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Belediye, Milli Eğitim, Sağlık Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvanlılık Müdürlüğü ve Kantinciler Odası’nın içerisinde bulunacağı bir komisyon oluşturalım ve bu arkadaşlarımız bir çalışma yapsınlar. Önümüzdeki günlerde, tüm kantinci esnafı ile bir araya gelelim ve herkesin sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulalım” dedi.
Kantinciler Odası Başkanı Ali Şefik Alkurt ise Büyükşehir Belediye Başkanı’nın ziyaretinin kendileri için çok önemli olduğunu, kentinci esnafına yeni bir cvizyon kazandırmak için göreve talip olduklarını ve üyelerin teveccühü ile göreve geldiklerini ifade etti.
“PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Alkurt,” Hepimiz çocuklarımızın için çok önemli bir iş yaptığımızın bilincindeyiz. Onun için de tüm üyelerimizin hem hijyen ve hem de sağlıklı ürünlerle çocuklarımızın beslenmelerini sağlamalarını istiyoruz. Göreve talip olurken bir çok proje ile üyelerimizin karşısına çıktık. Artık bu projelerimizi hayata geçirmenin zamanı geldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin odamızı ziyaret ederek şeref verdi. Bu ziyaret son derece verimli geçti. Başkanımızın da desteği ile kantinlerimiz çok daha modern bir hale gelecek. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz bir programla Belediye, Milli Eğitim, Sağlık Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvanlılık Müdürlüğü yetkililerinin de katılacağı bir toplantı düzenleyerek, yapılması gerekenleri tartışacağız. Başkanımızın da önerdiği komisyonlarda görev alarak esnafımızın sorunlarını yerinde çözme imkanı bulacağız” diye konuştu.
Ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kantinciler Odası Başkanı Ali Şefik Alkurt’a bakır işlemeli kahve takımı hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kantinciler Odası Başkanı Alkurt , “Çocuklarımızın sağlığı emin ellerde”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin