Kaplan, “Yenilenmeyen yenilir”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

selahattin-kaplanGAHİB Başkanı Salahattin Kaplan, “Sektörümüzde teknoloji ve bilgi donanımıyla yenilenmeyi sürdürmeliyiz”

Salahattin Kaplan Başkanlığındaki GAHİB heyeti Milano’da açılan ITMA Tekstil Makinaları Fuarını ziyaret ederek sektörle ilgili gelişmeleri mercek altına aldılar. Başkan Kaplan gelişen teknoloji karşısında Gaziantepli halıcıların da makine parkurlarını yenilemeleri gerektiğini vurgulayarak “Yenilenmeyen yenilir” dedi.

Dünya Tekstil Sektörünün en kapsamlı ve en büyük organizasyonu olan ve 4 yılda bir gerçekleştirilen ITMA Tekstil Makinaları Fuarı İtalya’nın Milano kentinde bulunan RHO Fiera Fuar Alanında 1.600 firmanın 200.000 m2 alanda standı katılımı ile gerçekleştirildi. Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği’nden bir heyet de fuara katılarak incelemelerde bulundu. GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan başkanlığındaki heyette; Mehmet Harun Balat, Şıh Mehmet Öztürk, Mehmet Koca, Ahmed Abdulrahaman, Ekrem Algan, Osman Demirci, İbrahim Beğendi ve Bayram Kırcan ile GAİB Genel Sekreter Yardımcısı Mikail İrtegün ve Uzman Ahmet Şahbudak’ta katıldı. Fuarda makine üreticileriyle bir araya geldiklerini ifade eden GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan Gaziantep’in dünya halı sektöründe liderliği elde ettiğini ifade ederek bunun sürdürülebilirliği için makine parkurlarının gelişen teknoloji ile donatılması ve yenilenmesi gerektiğinin altını çizdi. Kaplan yaptığı değerlendirmede “Sektörümüzde meydana gelen yenilikleri yakından takip ederken makine üreticileriyle görüşerek sektörde önümüzdeki günlerde meydana gelecek değişikliklerle ilgili önemli bilgiler de aldık. Hangi iş kolunda olursanız olun güçlü yapınızı korumak ve geleceğe daha büyük ölçekli yönelmek için nitelikli kadronuz kadar makine parkurlarınızı da yenilemek zorundasınız. Yenilenmediğiniz sürece yenileceğinizi asla unutmayın.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kaplan, “Yenilenmeyen yenilir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin