KARADAĞ FUTBOL TAKIMI, KAMP İÇİN GAZİANTEP’İ TERCİH ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARADAĞ FUTBOL TAKIMI, KAMP İÇİN GAZİANTEP’İ TERCİH ETTİKaradağ’ın önemli futbol kulüplerinden olan FC Lovcen takımı devre arası kampını yapmak için Gaziantep’i seçti. Takım 15 günlük kamp süresi boyunca Gaziantep’te kalacak ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un A2 takım ile Kilis, Şahinbey Belediyespor takımları ile hazırlık maçları oynayacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehirlerinden biri olan Karadağ’ın Cetinje kentinin en eski futbol takımı olan FC Lovcen, devre arasını değerlendirmek için geldiği Gaziantep’te, kentin tarihi ve kültürel mekanlarının yanı sıra turistik bölgelerini de gezmeyi ihmal etmiyorlar.

Antrenmanlarını Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’nde yapan FC Lovcen Futbol takımı önceki gün Zeugma Mozaik Müzesi’ni gezerek moral buldu ve Karadağ da çok konuşulan mozaikleri yakından görme şansını elde etti. 30 kişilik bir futbolcu ve teknik heyet grubu ile müzeyi gezdikten sonra Gaziantep ile ilgili görüşlerini açıklayan oyunculardan Vuk Martinovic, Gaziantep’i çok beğendiklerini söyledi.

Gaziantep’in Karadağ’ın başkentinden daha büyük ve güzel olduğunu itiraf eden Martinovic, “Gerçekten çok güzel bir şehirmiş. Tarih ve turizm açısından çok önemli bölgeleri var. Ben ve futbolcu arkadaşlarım Gaziantep’e gelmekten son derece memnun olduk. Gelmeden önce Gaziantep hakkında çok şey duymuştuk fakat gördüklerimiz duyduklarımızdan çok daha güzelmiş.” dedi.

KARADAĞ FUTBOL TAKIMI, KAMP İÇİN GAZİANTEP’İ TERCİH ETTİHAZIRLIK MAÇLARI YAPACAKLAR

FC Lovcen takımının Karadağ’ın en eski takımı olduğunu vurgulayan Martinovic, 1913 yılında kurulan takımın ülkelerinde birçok başarıya imza attığını kaydetti. Gaziantep’e Cetinje ile Gaziantep’in kardeş şehir ilişkisinden dolay geldiklerini açıklayan Martinovic, burada güzel zaman geçireceklerine emin olduğunu belirtti.

20 gün sonra liglerinin başlayacağını ve bu arada Gaziantep’te iyi bir hazırlık dönemi geçirip ligin ikinci yarısına başarılı bir şekilde başlamak istediklerini belirten Vuk Martinovic, bu arada Gaziantep’te birçok futbol takımı ile hazırlık maçları yapacaklarını aktardı.

Gaziantepspor’u ligde takip ettiğini, hatta Türkiye ligini yakından takip ettiğini ifade eden Martinovic, Gaziantepspor’da forma giyen İvan Kecojevic’e de yakından tanıdığını belirtti. Kejeovic’in Karadağlı Milli Takımı’nda da forma giydiğini ve iyi bir futbolcu olduğunu belirten Martinovic, İvan Kecojevic ile aynı ortamda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti aktardı.

Öte yandan, FC Lovcen takımı, bugün oynanılacak olan Gaziantepspor–Beşiktaş maçını da Kamil Ocak Stadyumu’nda tribünlerden izleyecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KARADAĞ FUTBOL TAKIMI, KAMP İÇİN GAZİANTEP’İ TERCİH ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin