Tuncay Kara’dan kötü haber

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selçuk İplik Fabrikası’nda 2 gün önce çıkan yangına müdahale için depoya giren Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Kara’dan kötü haber geldi.

Selçuk İplik’te çıkan yangından hemen sonra çalışanların ve yakınlarının iddiaları Tuncay Kara’nın depoda olduğu yönündeydi. Tüm aramalara rağmen haber alınamayan Kara için bugün Ankara’dan özel ekip geldi.

AFAD, UMKE, itfaiye ekipleri, işçiler ve Ankara’dan getirilen özel eğitimli ceset arama köpeklerinin de katılımıyla 4 saatlik arama neticesinde Kara’nın cesedine ait olduğu belirtilen parçalara ulaşıldı.
Evli ve 3 çocuk babası Kara’nın kemik ve yanan doku parçaları, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINACAK

Gaziantep Ticaret Odası Kara için Cuma günü gıyabi cenaze namazı kılınacağını duyurdu.

Mesajda: “Üyemiz Kara Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kara, tesislerinde meydana gelen yangın felaketi sonrası tüm aramalara rağmen bulunamamış ve kendilerinden haber alınamamıştır. Bu nedenle 18 Ağustos 2017 Cuma günü öğle namazına müteakip Bahaeddin Nakıpoğlu Camiinde adına gıyabi cenaze namazı kılınacaktır”

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tuncay Kara’dan kötü haber

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin