KARADUMAN’DAN GENÇLERE MESAJ,

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARADUMAN’DAN GENÇLERE MESAJ,Gaziantep İl Genel Meclisi BaşkanıM. Menderes KARADUMAN 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 93.Yıl dönümü münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı. Karaduman mesajında şöyle dedi:

Büyük Önder Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi Türk Ulusunun azim ve kararlılığı ile bütünleşerek tüm yurda dalga dalga yayılmış ve Milli Mücadelenin sonunda zaferle sonuçlanmıştır. Bizatihi bu mücadele içinde bulunan bir şehrin evlatları olmak bizlere ayrıcalıklı olarak bir övünç sunmaktadır.

Aslen 19 Mayıs, Türk milletinin ruhunda ve yaşam biçiminde asla kabul edemeyeceği esaret zincirini kırmak adına Büyük Lider Atatürk’ün önderliğinde attığı büyük adımın tarihsel adıdır. 19 Mayıslar Anadolu insanının dünyaya ve dönemin egemen güçlerine kafa tutması, haykırması ve dik durmasıdır.

19 Mayıslar milletimizin Atatürk’ün işaret ettiği Muasır Medeniyetler Seviyesine ulaşmak adına hedefleri gerçekleştirme konusundaki kararlılığının bir yansımasıdır. Atamızın kara tahta önünde ders verdiği gençlerimiz 2012 Türkiye’sinde tablet bilgisayarlarla eğitim görmektedir. Aslında bu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Türk gençliği önüne koyduğu hedeftir.

Bu anlamlı günün 93. yıl dönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için canlarını ortaya koyan aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm vatandaşlarımızın ve özellikle Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını şahsım ve İl Genel Meclisim adına tebrik ediyorum.

M.Menderes KARADUMAN

İl Genel Meclisi Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KARADUMAN’DAN GENÇLERE MESAJ,

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin