KARADUMAN’DAN ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİNE ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARADUMAN’DAN ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİNE ZİYARETİl Genel Meclisi Başkanı Menderes KARADUMAN ve İl Genel Meclisi Üyeleri Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesi’ni ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Menderes KARADUMAN ziyaret ettiği Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesinde son günlerde meydana gelen gelişmeler hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulundu. Düztepe’deki Çamlık yerinin okul alanı olması için yapılan tadilat hakkında görüşlerini belirten KARADUMAN; “ Milli Eğitimdeki durumumuz ortada ve bu anlamda bu kente fazlasıyla kaliteli okul lazım. Bu bakımdan okul yapmak için üretilecek arsa rezervleri konusunda daha dikkatli olmalıyız. Milli Eğitime İl Genel Meclisi olarak bakışımız bellidir. Eski Köy Hizmetleri yerinin satışına, gelirinin Milli Eğitime aktarılması koşulu ile izin verdik. Bu vesile ile okul yapımı, derslik sayısının arttırılması bizlerin olmazsa olmazlarıdır. Fazlası kesilecek olursa bu eylemlerin en ön safında yerimi alırım.

Çamlık bölgesindeki alanı gezen KARADUMAN:  “Eğer burada sadece halı sahaların olduğu bölüm okul olacaksa, üst yapı bedeli ödenir okul yapılır. Yok, yeşil alan tahrip edilecekse bu işten vazgeçeriz. Mutlaka okul alanı bulunur” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KARADUMAN’DAN ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİNE ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin