KARAKAN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARAKAN, ADAYLIĞINI AÇIKLADITürkiye Hokey Federasyonunda seçim heyecanı başladı. Gaziantepli Başkan Sadık Karakan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı olduğunu memleketi olan Gaziantep’ten açıklayarak “Federasyon tarihinde ilk kez dünya hokey camiasında Türk sporcular söz sahibi olmaya başladı. Yarım kalan işlerimizi bitirmek, yeni projelerimizi hayata geçirmek için yeniden adayız” dedi.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlık görevini başarıyla sürdüren ve bu sporun Türkiye genelinde yaygılaştırılmasında önemli rol oynayan Gaziantepli federasyon Başkanı Sadık Karakan seçim sürecinin başladığını ve bu süreçte yeniden aday olacağını açıklayarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Spor camiasında ilk kez Gaziantepli bir ismin Federasyon Başkanı olduğu Türkiye Hokey Federasyonu 19 Ekim 2012 Cuma günü Ankara’da gerçekleştirilecek olan genel kurulla yeni başkanını belirleyecek. Türk sporunun adının dünyaya duyurulmasında önemli rol oynayan Sadık Karakan, yeniden başkan adayı olduğunu ancak yeni sistemde delegelerin aday önerdiğini belirterek kendisinin adaylığını daha şimdiden mevcut değerlerin yüzde ellisinin isteğiyle önerildiğini belirterek “2009 sonundan bu yana yürüttüğüm Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığım boyunca, federasyonun temel taslarını oluşturan; kulüpler, sporcular, teknik elemanlar, okullar, spor basını ile diğer kişi ve kurumlarla işbirliği içinde, Hokey sporunun, ülke genelinde sevilmesini, yaygınlaşmasını sağlamak ve ülkemizi uluslararası Hokey faaliyetlerinde en üst düzeyde temsil etme görevimi büyük bir onurla yerine getirdim. Kişisel vizyonum ve kişiliğim olan demokratik tutum ve adalet anlayışının,yaşamın her alanında uygulanması,toplumların olduğu kadar camiaların gelişmesi için de çok önemli bir unsurdur.Bu tutum katılımcı, şeffaf ve adil bir yönetimi ortaya çıkarır. Üç yıllık Başkanlık dönemimde bu ilkelerden hiç taviz vermedim, bundan böylede vermeyeceğim. Federasyon kulüplerin değil, kulüpler federasyonun varlık nedenidir. Bu temel gerçek doğrultusunda; kulüplere, sporculara ve tüm paydaşlara hizmet için var olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu vizyondan hareketle; Federasyonda yönetim anlayışının öncelikle Hokey sporunu ön planda tutan, dayanışma, sevgi ve saygı temeli üzerine oturmuş demokratik bir yönetimini devam ettirmek için Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı’na talip oluyorum. 19 Ekim 2012’de yapılacak seçimli genel kurulda aday olabilmem için; şimdiden 100’ü aşkın delegenin sahsımı aday olarak teklif etmesi, bu güzide camiaya karsı olan hizmet etme sorumluluğumu ziyadesiyle artırdığı gibi bir o kadar da şevklendirmiştir.
2020 Olimpiyatlarının en güçlü adayı olan Ülkemizde; Hokey branşında madalya almak hedefi ile azim ve gayretle çalışacak ve yüce Milletimizi gururla temsil edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KARAKAN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin