KAVSARA, İL TEMSİLCİSİ OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAVSARA, İL TEMSİLCİSİ OLDUGençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği’ne Genç iş adamlarından Ahmet Kavsara seçildi.

Ahmet Kavsara, Gaziantep’te Halk Oyunlarına gönül vermiş bu alanda önemli hizmetleri bulunan kişilere önümüzdeki dönemde daha fazla ilgi ve alaka göstererek onları onore etme amacında olduklarını ve bu yönde çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Yeni dönemde Gaziantep Halk Oyunlarına gönül vermiş kişi ve derneklerle birlikte hareket etmek ve onların görüşlerini alarak yol haritasını birlikte belirleme düşüncesinde olduklarını dile getiren Kavsara, “Halk oyunlarının kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en önemli aracıdır. Yürüteceğimiz çalışmalarla, Gaziantep’te Halk Oyunlarını zirveye çıkararak, hak ettiği yere taşımayı amaçlıyoruz. Bunu yaparken, Gençlik Spor İl Müdürümüz, derneklerimiz, Belediyelerim başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşundan destek alacağız. Birlikte el ele vererek büyük yarışmalar ve festivaller yapacağız. Bu anlamda Halk Oyunlarına gönül vermiş büyüklerimizin de fikirlerini ve destekleri alacağız. İlk olarak 8 Şubat 2013’te Gaziantep’e Gazilik unvanı verilişinin yıldönümünü günü şölen havasında kutlayacağız ve ödüllü Halk Oyunları yarışması düzenleyeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz hafta Antalya’da yapılan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2013 Faaliyet programlarını kapsayan genişletilmiş kurullar toplantısına katılarak diğer illerin temsilcileri ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunduklarını da anımsattı. İl Temsilcisi Ahmet Kavsara, “Antalya’daki toplantıya Federasyonun Bilim Kurulu Üyesi Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi. Yılmaz Kılınç, Eğitim Kurulu Üyesi Öğretim Görevlisi Turgut Oğuz ve Teknik Kurul Üyesi Garip Ercan ile birlikte katıldık. Toplantı bizim açımızdan verimli geçti. Birçok konuda deneyim ve fikir edindik” şeklinde konuştu.

KAVSARA, İL TEMSİLCİSİ OLDU
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KAVSARA, İL TEMSİLCİSİ OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin