Kaymakam Aydın, köylülerle birlikte yürüdü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakam Aydın, köylülerle birlikte yürüdüŞahinbey Kaymakamı Selami Aydın, hem sağlıklı kalabilmek ve hem de köylü ile diyaloğu artırmak amacıyla yeni bir uygulama başlattı. Aydın, Cumartesi günleri Şahinbey Kaymakamlığına bağlı daire amirleri ile birlikte sabah sporunu ilçeye bağlı köylerde yapıyor.

Sabahın erken saatlerinde, İlçe Jandarma Komutanı, Kaymakamlık daire müdürleriyle Kerel ile Almalı köyü arasındaki yaklaşık 7 kilometrelik yolu köylülerle birlikte yürüdü.

Sabah sporunun ardından Kaymakam Aydın ve daire müdürleri köylülerle birlikte kahvaltı yaptı.

AMAÇ KÖYLERİ TANIMAK, SPOR YAPMAK VE DİYALOĞU ARTIRMAK

Kaymakam Aydın, köylülerle birlikte yürüdü

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, amaçlarının hem spor yapmak ve hem de köyleri yakından tanıyarak köylülerle diyaloğu artırmak olduğunu belirterek,” Her hafta Cumartesi günü daire müdürlerimiz ve amirlerimizle birlikte bir köyde sabah sporu yapıyoruz. Böylece, hem köylerimizi yürüyerek görmüş oluyoruz. Yürüyüşümüze köyle kardeşlerimizde katılıyoruz. Yürüme mesafemizde sohbet ederek köylerimizin eksiklerini görüyoruz, sorunları yerinde tespit ediyoruz. Sporun ardından köy halkı ile kahvaltı yapıyoruz. Başlattığımız bu uygulamayı Şahinbey’e bağlı tüm köylerde yapacağız. Köylü kardeşlerimiz bizi tanıyacaklar, biz onları tanıyacağız ve en önemlisi hep birlikte sağlık için spor yapmış olacağız. Biz buralara araçlarımızla gelmiş olsak sadece içinden geçip gideceğiz. Biz arabayla gezmek yerine spor yaparak insanlarımızı tanımak istiyoruz. Yürüyüşe ilk başladığımız güne oranla katılım sayısı bir hayli arttı. Köylülerimizden de yürüyüşün kendi köylerinde yapılması için yoğun bir talep alıyoruz. Bütün köylere gideceğiz ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz” dedi..

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kaymakam Aydın, köylülerle birlikte yürüdü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin