DİLEK HALIDAN KELLE-PAÇA KEYFİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DİLEK HALIDAN KELLE-PAÇA KEYFİGaziantepli Sanayici ve işadamları Dilek Halının her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Kelle-Paça” yemeğinde bir araya geldi.

Dilek Halının her yıl bahar ayının gelmesi nedeniyle düzenlediği geleneksel ‘Kelle-Paça’ ziyafetinin bu yılki konukları Gaziantepli tanınmış sanayici ve işadamları oldu.

Dilek Halının Organize Sanayi Bölgesinde Kurulu bulunan fabrika bahçesinde gerçekleştirilen ‘Kelle-Paça’ kahvaltısına çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı. Büyük bir titizlikle, usulüne uygun olarak hazırlanan geleneksel yemeği Dilek Halı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Sakı ve oğlu Eyüp Sakı konuklarına ikram ettiler.

Oldukça neşeli ve keyifli bir ortamda gerçekleşen yemekte, misafirler uzun süre birbirleriyle sohbet etme imkânı buldular. Gaziantep’in vazgeçilmez yemekleri arasında bulunan ‘ Kelle Paçayı’ her yıl bahar ayında geleneksel olarak yaptıklarını belirten Dilek Halı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Sakı, “ Daha önceki yıllarda çalışanlarımızla ve değişik iş guruplarından dostlarımızla bu geleneği yaygın hale getirmiştik. Bu senede yoğun iş temposundan dolayı sık sık görüşme imkânı bulamadığımız birçok sanayici ve işadamı arkadaşımızı bu vesileyle bir araya getirmek istedik. “dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DİLEK HALIDAN KELLE-PAÇA KEYFİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin