Kent Konseyi’nden Gezer’e ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kent Konseyi'nden Gezer'e ziyaretGaziantep Kent Konseyi Başkanı ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kent Konseyi’nin yapısı ve işleyişi hakkında İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’e çeşitli bilgiler veren Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Konsey olarak şehrin her türlü sorununa parmak bastıklarını söyledi.

Kent Konseylerinin kent için önemine değinerek, Kent Konseylerinin şehrin danışma organı olarak, sıkıntıları, sorunları icra makamına ileten oluşumlar olduğunu belirten Coşkun, “Kent konseyi olarak Suriyelilerin kente adaptasyonları, mevcut stadın yıkılması kararı, ulaşım, trafik ve daha birçok konuda Gaziantep halkının sesi olmaya çalışıyoruz. Bu talepleri vilayet, emniyet, belediye gibi ilgili yerlere iletiyoruz. Gaziantep ve Gaziantep dışında da başbakana, bakanlara da sorunları iletebiliyoruz.

Gaziantep yerelinden ya da dışından konunun uzmanları ve konseylerle görüş alış verişinde bulunmak, kentlerin ortak sorunlarını masaya yatırarak çözüm arayışlarında bulunduklarının altını çizen Gaziantep Kent Konseyi Başkanı ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Zaman zaman tematik genel kurullar ve çalıştaylar düzenliyoruz. Bu çalıştaylarda ulaşım, trafik, eğitim, göç ve kentin öncelikli sorunlarını ele aldık. Son olarak Gaziantep’te, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın desteği ile Engelli Çalıştayı düzenledik” dedi.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici de, Kent Konseyi Yönetmeliği üzerinde mahalli idarelerle ortak bir çalışma yürüttüklerini, bu çalışmanın sonunda Kent Konseylerinin daha da etkin roller üstlenen mekanizmalar haline geleceğini belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer de her türlü işbirliklerine hazır olduklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kent Konseyi’nden Gezer’e ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin