SEÇKİN KOLEJİ 19 MAYIS’I COŞKU İLE KUTLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEÇKİN KOLEJİ 19 MAYIS’I COŞKU İLE KUTLADIÖzel Seçkin Koleji, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 94. yıl dönümünü coşku ile kutladı.

Özel Seçkin Kolejinde düzenlenen törene Seçkin Koleji kurucusu, idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Olcay Çaydam’ ın açılış konuşmasını yaptığı törende, Çaydam, “Atatürk, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarken; gönlünde Türk Milleti’nin kaderini kurtarma aşkı ve kararlılığı vardı. Bu aşk ve kararlılıkla iradesini birleştirerek, vatanını ve bağımsızlığını kurtaran Türk Milleti, Cumhuriyet’in kuruluşunda da, uygarlık yarışında da Atatürk’ün izinden ayrılmamış, yolundan sapmamıştır. Sevgili öğrencilerim, Atalarımızın bize emanet bıraktığı eserlerin en büyüğü olan Türkiye Cumhuriyeti, bundan sonra da sizlerin azim, gayret ve başarılarınızla temelinde var olan değerlerle beraber, sonsuza kadar yaşayacaktır. Özel Seçkin Okulları olarak siz öğrencilerimize, gençliğimize her zaman güvendik, güveniyoruz ve güvenmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Bahattin Avanaş’ın günün anlam ve önemini anlatan slaytı ile devam eden tören 4. sınıf öğrencilerinin “Sultans Of The Dance” gösterisi ile AKM salonunda son buldu. Kutlamalar Özel Seçkin Koleji Spor Salonunda devam etti. Öğretmen ve öğrencilerden oluşan futbol takımlarının karşılaşmaları tüm öğrenciler tarafından büyük bir heyecan ve tezahüratla izlendi.

Öğrencilerine doğruyu, iyiyi, güzeli, örnek şahsiyeti, örnek ahlakı vermek için 18 yıldır Gaziantep’in eğitimine yön veren Özel Seçkin Koleji bir 19 Mayıs’ı daha büyük bir coşku ile kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SEÇKİN KOLEJİ 19 MAYIS’I COŞKU İLE KUTLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin