KIBRIS’IN KURTULUŞ GÜNÜNDE SEÇKİN KOLEJİ ŞEHİTLİKTEYDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIBRIS’IN KURTULUŞ GÜNÜNDE SEÇKİN KOLEJİ ŞEHİTLİKTEYDİÖzel Seçkin Okulları Kıbrıs’a eğitim ve kültür amaçlı bir gezi düzenledi. 15-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen gezide Özel Seçkin Koleji ve Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri çok keyifli anlar yaşadı.

Birçok üniversite ziyaretinde bulunan öğrenciler ilk gün gezilerinde Karaoğlan şehitliği, Açık hava Müzesi, Belpastır Manastırı, Mavi köşk, Tarihi Girne Kalesi, Arkeoloji Müzesi ve Girne Limanını gezdiler. Ardından 2300 yaşındaki Batık Gemiyi gördüler. İkinci gün ST. Barbanas İkonu, Kral mezarları, Lala Paşa Camii, Venedik sarayı kalıntıları, Vatan Şairi Namık Kemal’in kaldığı Zindanları da gördükten sonra Gazi Magosa şehrini gezdiler. Üçüncü gün Lefkoşeye hareket eden Özel Seçkin Koleji ve Fen Lisesi öğrencileri Ledra Palas Oteli, Ledra Palas sınır kapısı, Lefkoşe surları, Girne Kapı, Mevlevi Müzesi, Saray kalıntıları ve Venedik sütunlarını da görerek Kıbrıs tarihi hakkında tur rehberlerinden bilgi aldılar.

Öğrenciler yapılan ziyaret ve geziler dışında kalan zamanlarında da düzenlenen sosyal aktivitelere katıldılar. Arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte güzel zaman geçiren Özel Seçkin Koleji öğrencileri, dönem içinde bu tarz bir gezinin kendilerini motive ettiğini ve başka bir kültürü tanımanın onlara değişik ve güzel geldiğini ifade ettiler. Gezi sonrasındaki izlenimlerini diğer öğretmen ve arkadaşları ile paylaştılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KIBRIS’IN KURTULUŞ GÜNÜNDE SEÇKİN KOLEJİ ŞEHİTLİKTEYDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin