Kilis Söğütlüdere yenileniyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilisli vatandaşların uğrak yeri olan Söğütlüdere mesire alanı yenileniyor.
Kilis Belediyesi dur durak demeden kent genelinde yaptığı çalışmaları sürdürürken Belediye Başkanı Av. Hasan Kara kent genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Kara, beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Şeyh Muhammed Bedevi Türbesine yapılan park alanını gezerek son durumunu inceledi. Daha sonra Resul Osman Dağına geçen Başkan Kara, burada da şu ana kadar yapılan çalışmaları kontrol ederek beraberindeki heyete bundan sonrası için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. İnönü caddesinde yapımına devam edilen bazalt taşından yapılan kaldırım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Hasan Kara çalışmanın en kısa sürede bitirilmesi talimatı vererek bu uygulamanın Hacı Cümbüş Camii kavşağına kadar sürdürüleceğini ifade etti.
“Söğütlüdere Turizmle Buluşuyor” projesi kapsamında çevre düzenlemesi, banklar ve oyun parklarının yapıldığı Söğütlüderede Başkan Kara, beraberindeki kalabalık heyetle birlikte çalışmaları inceleyerek Kilis’in bu güzide yerini yeniden hayata kavuşturma uğraşı içerisinde olduklarını söyledi. Son olarak çevre yolunda yapımı devam eden ve TOKİ’ye kadar sürdürülmesi planlanan Bisiklet ve Yürüyüş yolu çalışmalarını inceleyen Başkan Kara, Kilis için çalıştıklarını ve vatandaşlara daha güzel ve rahat yaşam alanları oluşturmak istediklerini ve bu yönde çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Belediye Başkanı Hasan Kara’ya Başkan Yardımcıları, Cuma Özdemir, M. Akif Yavuzlu ve daire müdürleri de eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kilis Söğütlüdere yenileniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin