KİLİS’e yine roket atıldı 1 kişi hayatını kaybetti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

kilis-roketAkşam saat 19.15 sıralarında atılan 2 roket saldırısında 1 Suriye vatandaşının öldüğü 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Akşam saatlerinde Suriye tarafından atılan roket mermilerinin 1’i Kazım Karabekir Mahallesinde Çevik Kuvvet yakınlarında ki boş araziye diğeri ise Atatürk Caddesine düştü. Hayatını kaybeden kişinin Suriye uyruklu Nur Derviş olduğu öğrenilirken yaralıların tedavisi Kilis Devlet Hastanesi’nde devam ediyor. Patlamanın şiddetiyle etrafa saçılan şarapnel parçaları hasara sebep olurken 3 katlı apartmanın giriş katında da yangın çıktı.

Geçtiğimiz 24 Nisanda Karataş’a atılan roket saldırısında ağır yaralanan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören İsmail Ufak bugün hayatını kaybetmişti

Böylece 18 Ocaktan beri Kilis’e atılan roket saldırılarında ölü sayısı 20 olurken yaralı sayısı ise 69 oldu.

KİLİS’e yine roket atıldı 1 kişi hayatını kaybetti

 

Güvenlik güçleri bölgede toplananları uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri de apartmanın giriş katında çıkan yangına müdahale ederek söndürdü.

Yaşananların ardından bir grup vatandaş, motosikletleri ile tepki konvoyu yaptı. Kent merkezine ilerleyen vatandaşlar, güvenlik güçlerinin uyarısı ile dağıldı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Kilis sınırında konuşlu topçu birlikleri de roketatar mermilerinin geldiği IŞİD denetimindeki Bab bölgesini Fırtına obüsleriyle ateş altına aldı.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KİLİS’e yine roket atıldı 1 kişi hayatını kaybetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin