KITLAX, BAHAR ŞENLİKLERİNDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KITLAX, BAHAR ŞENLİKLERİNDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜBeşler Makarna’nın yeni ürünü KITLAX Makarna Çerezi üniversitelerin bahar şenliklerinde tanıtıldı. Gençlerin ve çocukların Kıtlax’a olan ilgileri çok yoğundu.

Beşler Makarna’nın ilklerin altına imza atma misyonuyla ürettiği KITLAX Makarna Çerezi, Gaziantep Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi bahar şenliklerinde tanıtıldı. Farklı şekil ve aromaları ile son derece keyifli ve doyurucu bir lezzet deneyimi sunan KITKAX’ı deneme fırsatı elde edenler KITLAX’ı çok beğendiler.

KITLAX’ın koala maskotu ise özellikle çocukların çok ilgisini çekti. Son derece sevimli bir çizgi karakter olan Kıtlax koalası ile fotoğraf çektirmek için çocuklar adeta birbirleriyle yarıştılar.

Şenlikler süresince herkesin bu yeni lezzeti tatması için ikramlarda bulunduklarını dile getiren Beşler Makarna Genel Müdürü Kemal Çakmak, “son derece sağlıklı ve lezzetli bir ürün olan Kıtlax’ı gençler ve çocuklarla buluşturmaktan büyük keyif aldık. Kısa zaman içerisinde Kıtlax’ın light çeşidini de tüketicilerimizin beğenisine sunacağız. Kıtlax’ın gördüğü ilgi bizleri de çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KITLAX, BAHAR ŞENLİKLERİNDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin