Kizami Karate Başarıya Doymuyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kizami Karate Başarıya DoymuyorTürkiye Karate Şampiyonası Gaziantep seçmelerinde Kizami Karete Kulübü öğrencileri başarıdan başarıya koşarak altı altın, beş bronz madalya ile İzmir’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Karate Şampiyonasına katılma hakkı kazanarak yeni bir başarıya daha imza attılar.

Gaziantep’te gerçekleştirilen il şampiyonasında Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Cahit Bingöl’ün sponsorlunda yarışmalara hazırlanan Kizami Karete Kulübü sporcularından Yağmur DEMİR 2 Altın, Emine Aybüke SUBAŞI 2 Altın, Berk İYİKESİCİ 2 Altın, Emir BALİ 1 Bronz, Necip Göktürk SUBAŞI 1 Bronz, Zehra YENİEKİNCİ 1 Bronz, Samet YENİEKİNCİ 1 Bronz ve Taha Bülbül 1 bronz madalya kazanarak isimlerini başarıyla şampiyonaya yazdırdılar.  Şahin Pamuk Enerji A.Ş.’nin ana sponsorluk yaptığı Kizami Karate Spor Kulübü Karate Hocası Nimet Subaşı ve Türkiye’nin çeşitli şampiyonalarda gururu haline gelen sporcuların katıldıkları turnuvalarda önemli başarılara imza attığını belirterek verilen desteklerin ve çabaların sonuç verdiğine dikkat çekerek “Sporcularımızın başarısında düzenli ve disiplinli çalışmanın temel etkenler arasında yer aldığını söylemek istiyorum. Türkiye Şampiyonasında da beklenen başarıyı göstereceğimize ve sporcularımızın Türkiye birincilikleriyle döneceğine inancım sonsuzdur. Destek ve himayelerinden dolayı Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Cahit Bingöl’e teşekkür etmek istiyorum. Bizleri sürekli maddi ve manevi olarak desteklemekte olup Türk sporunun gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkıları bulunmaktadır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kizami Karate Başarıya Doymuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin