KIZIL’DAN AÇIKLAMA GELDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIZIL’DAN AÇIKLAMA GELDİGaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl yaptığı yazılı açıklamada “Kulübün yönetimine zorla, entrikalarla veya birilerinin himmetiyle gelmiş değilim” dedi.

Kızıl yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verdi;

Gaziantepspor Kulübü Başkanı olarak yaklaşık 1,5 yıl önce yaşanan süreç ve sonrasındaki tüm olayların arkasındaki gerçekleri harfiyen bildiğim halde, şehrin ve camiamızın menfaati açısından, yargı sürecini etkilememek için bugüne kadar hiçbir açıklamada bulunmadım.

Şunun bilinmesini isterim ki; hiçbir şey gizli kalmayıp, yargı sürecinin tamamlanmasından sonra her şey tüm gerçekleriyle Gaziantepli hemşerilerimin ve camiamızın takdirlerine sunulacaktır.

KIZIL’DAN AÇIKLAMA GELDİAncak yaşanan bu sürecin, gerek kulübümüzde gerekse de iş hayatımızda ve sağlığımla ilgili meydana getirdiği maddi manevi tahribatı gidermeye çalışırken, bazı kesimlerin kapalı kapılar ardında belden aşağı vurmak suretiyle kendi şahsi arzularından vazgeçmediklerini maalesef görmekteyim.

Son zamanlarda bazı siyasilerin ve bürokratların şahsımı hedef alarak tamamen hukuk dışı yollarla Gaziantepspor Kulübüne müdahale etme çabası kabul edilemez. Türkiye bir hukuk devletidir. Ben bu Kulübün yönetimine zorla, entrikalarla veya birilerinin himmetiyle gelmiş değilim.

Ben ve ailem Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı ve partisini ülke için, Gaziantep için büyük bir şans ve talih olarak görmekteyiz. Bu konudaki duruşum nettir. Ancak bugüne kadar hiçbir siyasinin bürokratın işine karışmadım. Herkes kendi işini yaparsa ilimiz ve ülkemiz bundan çok daha kazançlı çıkar.

Ben aleyhimdeki tüm rahatsız edici beyanlara rağmen ilimizdeki siyasiler ve bürokratlarla polemiğe girme niyetinde değilim ve işimi yapmaya devam ediyorum.

Şu bilinmelidir ki, bu kulüp Gaziantep şehrine ve bu şehirde yaşayan 2 milyona aittir. Ne İbrahim Kızıl, ne de bir başkası bu kulübün sahibi değildir. Benim doğum yerim belki Urfa olabilir, Şırnak olur Samsun olur ama asıl önemli olan Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında olmaktır. Esas olan da tuttuğun takıma hizmettir.

Bu güzel ülkede doğusundan batısına hiç kimse ayrımcılık, ırkçılık yapamaz, yapmamalıdır. Herkesin tek gayesi Türkiye’mize hizmet etmek olmalıdır. Üzüntü vericidir ki, geçtiğimiz süreçte Kulübümüz taraftarlarını ve Gaziantep kamuoyunu kışkırtırcasına adeta bir ayaklanma başlatmaya yönelik kelimeler sarf edilmiş, bu yönde hiç yakışık almayan davranışlarda bulunulmuştur.

Ben bu kulübe ayak oyunları ile değil seçimle başkan oldum. Başkan olabilmek adına bazı kurumları kendi menfaatime alet edip ayak oyunları kurmadım ve hiç kimsenin aleyhinde komplo teorilerinin içinde olmadım.

Hatırlayalım ki; başkan olmamdan önce o günkü Başkan Sn.Celal Doğan Kulübe sahip çıkılması için defalarca şehrin ileri gelenlerine çağrıda bulunmuş adeta şehirde anons yaptırmıştı. Ancak hiç kimsenin çağrısına olumlu cevap vermemesiyle kendimi bir anda Gaziantepspor Kulübü gibi onurlu ve yüce bir makamda Başkan olarak buldum. Bu onurlu görevi seve seve ve gururla devraldım ve  o günden bugüne de gururla yürütmekteyim.

Başkanlık görevim süresince şehirde hiçbir işadamını rahatsız etmedim, hiç kimseden bir beklenti içinde olmadan, tabiri yerindeyse tribünlere de oynamadan kulüp ve camia menfaatlerine göre elimden ne gelirse fazlasıyla yerine getirmeye çalıştım.  Gaziantepspor’un bu yüce adının hiçbir kötü mecrada geçmesine izin vermedim. Ailemin servetini gözümü kırpmadan takım için harcadım.

Kamuoyu şunu iyi bilmelidir ki; yaşadığımız bu kötü süreçte kimse beni aramamış ve benimle görüşmek istediğini belirtmemiştir. Telefonum 24 saat açıktır. Bu şekilde Kamuoyunu yanıltarak aslı olmayan durumların gerçekmiş gibi yansıtılması hiç hoş olmamıştır.

Her şeye rağmen 7,5 yıl zarfında edindiğimiz tecrübe ve birikime dayanarak çok özenli ve gizli bir şekilde, ben ve transfer komitemizle birlikte yürüttüğümüz transfer çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ettik.  Sonuç olarak kaliteleri ve geçmişleri tüm futbol kamuoyunca bilinen ve ülkelerinin milli takımlarında da yer alan bu büyük oyuncuları Camiamıza kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Gaziantep halkının ve özellikle çok saygı duyduğum ve kalben bağlı bulunduğum büyüklerimin bilmesini isterim ki, Gaziantepspor için Sn. Başbakanımızın talimatıyla geçtiğimiz günlerde yeni stadyumumuzun yapılan temel atma törenine Spor Bakanımız Sn. Suat Kılıç ve diğer Sn. Bakanlarımız bizzat teşrif etmiştir. Şehrimiz için oldukça önem arz eden bu büyük yatırımın temel atma töreni esnasında, Stadyumun ana kullanıcısı ve ev sahibi konumunda olacak Gaziantepspor Kulübü’nün Başkanı ve Yönetim Kurulunun protokol bölümlerinin hiçbir yerinde adının dahi geçmemesi Spor Bakanımız Sn. Suat Kılıç’ın dahi dikkatini çekmiştir. Bana da oldukça manidar gelen bu durumu öncelikle Gaziantep halkına ve haberlerinin dahi olmadığına inandığım büyüklerimin takdirlerine bırakıyorum.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı olarak Kulübümüzün gelişmesi, başarısı ve geleceğinden Başkan İbrahim Kızıl olarak ben ve Yönetim Kurulum sorumludur.

Bizler Camiamızın menfaatleri için gece gündüz çalışırken, farklı bir kesimin farklı gayeler ile bizlerle uğraşması oldukça manidardır. Bu durumu Kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.

Saygılarımla

İbrahim KIZIL

Gaziantepspor Kulübü Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KIZIL’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin