KIZIL, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIZIL, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTUGaziantepspor’u yaklaşık 12 milyon TL zarara uğrattıkları gerekçesi ile Mali Suçlar Araştırma Kurumu (MASAK) tarafından geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, kardeşi Mehmet Kızıl ve 15 kişi bugünkü duruşmanın ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmalarına karar verildi.

MASAK tarafından 5 Nisan’da gözaltına alınan, Gaziantep 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Suç İşlemek amacı ile örgüt kurmak ve yönetmek, sahte belge hazırlamak gibi çeşitli suçlarla Gaziantepspor’u zarara uğrattıkları sebebi ile yargılanan Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, kardeşi ve beraberinde gözaltına alınan 15 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Basın mensuplarının içeriye alınmadığı davada ilk ifadeyi İbrahim Kızıl ve Kardeşi Mehmet Kızıl verdi. Kendilerine komplo kurulduğunu söyleyen Kızıl en zor döneminde Gaziantepspor’u devraldıklarını ve bugünlere getirdiklerini belirtti.

Gaziantep Adliyesi’nde görülen davaya Kulüpler Başkanı Halil Ünal, Süper Lig takımlarının kulüp başkan ve temsilcileri de izleyici olarak katıldı.

Duruşma sırasında duygulu anlar yaşayan Kızıl kendilerini savunarak Gaziantepspor için ellerinden geleni yaptıklarını ve suçsuz olduklarını vurgulayarak şirketlerinin ve kendilerinin de zarara uğradığını söyledi.

Mahkeme heyetinin 15 zanlını tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar vermesinin ardından büyük sevinç yaşandı. Adliye önünde kararı duyan yaklaşık 200 kişi davul zurna eşliğinde halaylar çekti. Gaziantep Adliyesi önünde heyecanlı bekleyiş sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KIZIL, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin