KIZIL, ŞAKA MI YAPTI?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIZIL, ŞAKA MI YAPTI?Gaziantepspor’da yılan hikâyesine dönen başkanlık sürecinde aday olmayacağını beyan eden İbrahim Kızıl, genel kurulda girdiği tek liste ile yeniden başkan seçilirken, yaşanan olaylar bu bir şakamı dedirtecek hal aldı.

Gaziantepspor’un içinde bulunduğu durum nedeniyle; Gaziantep Valisi Erdal Ata öncülüğünde şehrin ileri gelen siyasileri ve işadamlarının Gaziantepspor’u bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtarma düşüncesiyle başlayan süreç, İbrahim Kızıl’ın yeniden adayım diyerek çark etmesi ve tek listeyle girdiği genel kurulda yeniden başkanlığa seçilmesiyle son buldu. Gaziantep Valisi Erdal Ata öncülüğünde oluşturulan üst kurul, Kırmızı-Siyahlı Kulübü mali olarak düzlüğe çıkartmayı hedefliyordu. Ancak yeniden aday olmayacağını söyleyen Kızıl’ın karar değiştirmesi herkesi şaşırttı. Üst Kurul’a aday olmama kararını doğrulayan ve bunun ortama ayak uydurmak için yapıldığını kaydeden Kızıl, topu Üst Kurul’a attı. Futbolcu alacaklarından otel borcuna kadar kulübün 2,5 milyon liralık borcunu ödeyen Üst Kurul’da Kızıl’ın kamuoyunu yanılttığını söyledi.

Üst kurulun adayı Bilal Çeker ve arkadaşları kulübün yaklaşık 2,5 milyon liralık borcunu ödedi. Mevcut başkan Kızıl’ın seçime günler kala tekrar adaylığını açıklaması ise Kırmızı-Siyahlı camiada kafaları iyice karıştırmış, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, ortama ayak uydurmak zorunda kaldığına değinerek “Üst kurul, birkaç arkadaşın bir araya geldiği yer. Zaten ben bırakmak istediğimi söyledim. Kendi aralarında bunlar birbirine yamuk, yanlış yaptılar. Benim alacağımın taahhüdü için taşın altına hiç kimse elini sokmak istemedi.” dedi. Kızıl sözlerine şöyle devam etti; “Ben kendim bırakmak istedim. Kulübün, şehrin imajı anlamında böyle bir talep geldi, ben de tamam dedim. Valisi de, ileri gelenleri de, bakanı da, milletvekilleri de saygı duyduğum insanlar. Onlardan daha çok çoluk çocukla muhatap olduk biz” derken, üst kurul ise bu durumdan Gaziantepspor’un ciddi derece zararlı çıkacağı,Bugüne kadar yaklaşık 2 milyon 370 bin 300 liralık borç ödendiği, bundan sonra neler olacağını kestirmekte zorlandıkları açıklaması geldi. Bilal Çeker ise Kızıl’ın aday olmaması durumunda aday olacağını dile getirerek, “Kulüp üye sayısı 929’dan bir hafta içerisinde bin 449’a çıkarıldı. Bu durumda kazanma şansımız olmaz, aday olmayacağım” sözleriyle noktayı koymuştu.

Dedeman Otel’te gerçekleştirilen Gaziantepspor Olağanüstü kongresine mevcut başkan İbrahim Kızıl tek listeyle gitti.

Kongreye yoğun bir katılım olurken İbrahim Kızıl başkanlığında Gaziantepspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Mustafa Kızıl, Erdoğan Süyür, Mehmet Ali Çelik, Mesut Karasu, Adnan Kayışoğlu, Mehmet Özdemir, Av. Saliha Kübra Kabaali, Av. Gökhan Elçi, Abdulhadi Çelik, Mesut Yılmaz, Bülent Konca, Mustafa Tutar, Abdullah Devrim Sever, Beşir Demircioğlu, İsmail Selçuk, Şefik Filik, Metin Saltık, Bülent Özüzümcü, Yusuf Aydın.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KIZIL, ŞAKA MI YAPTI?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin