KIZIL : YENİ SAYFA AÇTIK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIZIL : YENİ SAYFA AÇTIKGaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte beyaz bir sayfa açarak işe başladıklarını söyledi.

Kentteki tüm kesimlerle istişare halinde olacaklarına dikkat çeken Kızıl, ‘’Ortak hedefimiz Gaziantepspor. El ele vererek başarılı olacağız’’ dedi. Genel kurul sonrası yeni yönetimini belirleyen Gaziantepspor, ziyaret programını Gazeteciler Cemiyeti ile sürdürdü.

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ı ziyaret ederek, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yaptılar. GGC Toplantı Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye, basın mensupları büyük ilgi  gösterdi.

Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, GGC’nin yeni hizmet binasına da övgüler yağdırdı.

Kızıl, cemiyetin Gaziantep için önemli bir değer olduğunu ifade ederek, ‘’Emeği geçenleri kutluyorum. Başkan gerçekten güzel bir mekan oluşturmuş. Yeni yönetimimizle böyle güzel bir mekanda basın mensubu arkadaşlarımızla olmak çok güzel. Bundan sonraki süreçte tüm kesimlerle bütünleşeceğiz. Ziyaretlerimiz devam ediyor. Güzel projeler var. Hep beraber Gaziantepspor’u başarıya doğru götüreceğiz’’ dedi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, Gaziantepspor Kulüp Başkanı ve yeni yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan büyük onur duyduklarını vurguladı.

Gaziantepspor’un kentin önemli markalarından birisi olduğunu belirten GGC Başkanı Ay, ‘’Öncelikle yeni yönetime başarılar diliyorum. Bizler doğru olan tüm projelerde Gaziantepspor’un yanında olacağız. Çünkü, sanayi, ticaret ve kültürel gelişimin yanı sıra spor alanında da ülke gündeminde yer almamız gerektiğine inanıyorum. Bu açıdan baktığımızda Gaziantepspor’un her başarısı kentimiz için önemlidir. Yeni dönemde basın ile Gaziantepspor arasında daha güçlü bir ilişki kurulacağını düşünüyorum’’ dedi.

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, söyleşi toplantısında basın mensuplarının da sorularını yanıtlayarak, özellikle Cenk’in transferi konusunda detaylı bir açıklama yaptı. Kızıl, yabancı oyuncu kontenjanı konusunda ise serbestlikten yana olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KIZIL : YENİ SAYFA AÇTIK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin