Kızılaslan, “Basınımız demokrasiyi sahiplendi”  

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan, ‘Basında Sansürün Kaldırılışının 108. Yıldönümü’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kızılaslan, ülke Basının 15 Temmuz’dan bu yana çok önemli bir sınav verdiğini kaydederek, darbe girişimine karşı basının görkemli bir direniş örneği ortaya koyduğunu söyledi.

Kızılaslan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde basınımızın şerefli temsilcileri darbe girişimine karşı çok önemli bir sınavdan geçti.  Gazi şehrimiz darbeye ve darbecilere karşı en net mesajı verdi, vermeye devam edecek. Burada ilk andan itibaren tavrını net bir biçimde demokrasiden yana alan basınımız, Cumhuriyet tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz’daki darbe girişimi esnasında ve sonrasında ortaya koyduğu duruşla, demokrasiyi sahiplenmiştir. Bu anlamda basın demokrasilerdeki önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Basında Sansürün Kaldırılışının 108. Yıldönümü yürekten kutluyorum.’

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kızılaslan, “Basınımız demokrasiyi sahiplendi”  

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin