Kızılay’ın şehidi var

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da Genelkurmay Başkanlığı binasının önünde bulunan grubun içinde yer alan Serhat Önder, açılan atış sonucu vurularak şehit oldu.

Kızılay Küçükesat Şube Başkanı Serhat Önder Genelkurmay önünde çıkan olaylarda şehit oldu. Darbe girişiminin ilk saatlerinde Ankara’da Genelkurmay Başkanlığı binasının önünde bulunan grubun içinde yer alan Serhat önder açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi. Almanya’nın Nürnberg kentinde yaşayan evli ve bir çocuk babası olan Önder, Ankara’dayken darbe girişimini alır almaz Genelkurmay Başkanlığı önüne gitmişti.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Şehit Önder için şu mesajı yayınladı: Küçükesat Kızılay Şube Başkanım canım kardeşim Serhat Önder Genel Kurmay önünde Milletin emanetini korurken şehit oldu. Şehit olan Küçükesat Şube Başkanımız Serhat Önder’e Allah’tan rahmet, ailemize ve milletimize başsağlığı dileriz.

Kızılay’ın şehidi var
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kızılay’ın şehidi var

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin