KIZILOT, İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİYLE BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KIZILOT, İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİYLE BULUŞTUGaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği tarafından İnşaat Sektöründe vergi, yeni Türk Ticaret Kanununun sektöre etkileri ve Sosyal Güvenlik konulu panel düzenlendi. Panele Prof.Dr.Şükrü Kızılot ve Yeminli Mali Müşavir Ekrem Sarısu konuşmacı olarak katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer,  panelin sektörü çok yakından ilgilendirdiğini belirterek, panelin gerçekleşmesinde desteği bulunan Belediye Başkanlarına ve panelin sponsorluğunu yapan Gaziantep Ytong ve Çimko A.Ş.’ye teşekkür etti.  Köksüzer; “İnşaat Müteahhitleri Derneği 850 üyesi ve binlerce çalışanıyla çok önemli bir sivil toplum kuruluşu haline gelmiştir. Gaziantep ekonomisinin çok önemli bir ayağını oluşturduğumuzun farkındayız. Gaziantep’in dışarıdan aldığı göçün önemli bir kısmını sektörümüzde istihdam ettiğimizin farkındayız. İstihdam ettiğimiz çalışanlarımızın önemli bir kısmının kalifiye olmayan, iş bulamadığı zaman sosyal adaleti ve barışı bozmak isteyen kötü niyetli insanların etkilerine kapılabilecek bir yapıda olduklarını da biliyoruz.  O halde bu şehirde üretim yapan, istihdam sağlayan ya da sağlamak isteyen sanayicisinin, müteahhidinin yaşadığı sorunların çözümünü sağlayabilecek bir ortam oluşturulması gerekir. Karşıdaki müteahhidi sadece para kazanmaya çalışan birisi olarak görmekten ziyade bu şehrin ekonomisine, bu şehrin huzuruna katkı sağlayan birisi olarak görmek gerekiyor. Gaziantep’in ruhunda girişimcilik vardır, yenilikçilik vardır, Gaziantep’in ruhunda üretimcilik vardır, yeter ki bu insanların karşısına engeller çıkarılmasın. Bugüne kadar bu şehir huzur içinde yaşadıysa çalışmak isteyenlerin iş kaygısı yaşamamasından kaynaklanmıştır.  Bu konuda inşaat sektöründeki aktörler olarak bizlerin çok önemli bir vizyona sahip olduğunu düşünüyorum. Ramazan Bayramında şehrimize yapılan saldırırın temel hedefinin şehrimizdeki birlik ve beraberliğin bozulmasının olduğunu biliyoruz. Ancak buna güçlerinin yetmeyeceğini de biliyoruz. Çünkü Türkü, Kürdü, Sünni ve Alevisiyle uzun yıllar kardeşçe yaşamış bu şehirde, bu ülkede bu barış ve huzur ortamını bozmaya kimsenin gücü yetmez.  Ancak ortada bir terör sorunu var ve bu sorunla ilelebet yaşamamız da mümkün değil. Bunun çözümü konusunda siyasetçilerimizin bir araya gelerek hiçbir siyasi kazanç ve kayıp düşünmeden ne yapılması gerekiyorsa yapmaları gerekmektedir. Çünkü her gün gelen şehit haberleri toplumun sinirlerini bozacak hale gelmiştir.

KIZILOT, İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİYLE BULUŞTUYENİ İMAR PLANLARINA İHTİYAÇ VAR

Meslektaşlarımızın da katkılarıyla 330 M2 üzerine kurulmuş yeni dernek binamızın yakın bir tarihte açılışını yapmayı planlıyoruz. Gaziantep’te inşaat sektörü çok büyük bir değişim ve gelişim içerisinde. Bir an önce şehrin gelişimine katkı sağlayacak İbrahimli ve Yamaçtepe imar planlarının hayata geçirilmesi gerekiyor. Her kesime hitap edecek, her türlü konut projesine uygun imar planlarına ihtiyaç bulunmaktadır. Tek düze konut yapımından mimarlarımızın yeni projelerle yaratıcılıklarını ortaya koyacak yeni projelere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği tarafından yeni dernek binasının yapımında katkıları bulunan firmalara plaket verilirken, panel  Prof.Dr.Şükrü Kızılot ve Yeminli Mali Müşavir Ekrem Sarısu’nun müteahhitleri bilgilendirmesi ile son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KIZILOT, İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİYLE BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin