KKTC CUMHURBAŞKANI EROĞLU, GAMEP ÖDÜL TÖRENİNE KATILACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KKTC CUMHURBAŞKANI EROĞLU, GAMEP ÖDÜL TÖRENİNE KATILACAKKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Gaziantep Medya Platformu Derneğinin davetlisi olarak Gaziantep’e geliyor. Üç gün süreyle Gaziantep’te kalacak olan Cumhurbaşkanı Eroğlu, GAMEP ödül töreninin yanı sıra şehirde  çeşitli ziyaretlerde ve incelemeler de bulunacak.

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) işbirliğiyle düzenlenecek olan “Bölgesel ve Uluslararası Markalar” Ödül törenin bu yılki onur konuğu KKTC Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu olacak.

Türkiye’nin en büyük medya platform derneği olan GAMEP’in özel davetlisi olarak 22 Kasım 2013 tarihinde Gaziantep’e gelmesi beklenen KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, 23 Kasım Cumartesi günü gerçekleştireceği resmi  ziyaretlerin ardından Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezinde saat 13.30’da düzenlenecek olan  GAMEP Ödül törenine katılacak.Bölgesel ve Uluslararası  çok firmanın biraraya geleceği törende   konuşma yapacak olan Cumhurbaşkanı Eroğlu, bazı markalara da ödüllerini verecek.

“Dünya Markaları Bu Topraklardan Çıkacak” temasıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Bölgesel ve Uluslararası Markalar” ödül törenine KKTC CumhurbaşkanıDerviş Eroğlu’nun  katılacağını açıklayan GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, “ KKTC  Cumhurbaşkanı sayın Eroğlu  23 Kasım da ödül törenimize katılmak için Gaziantep’e gelecek”dedi.

Gaziantep’in bu yıl bölgesel çapta büyük bir törene ev sahipliği yapacağını belirten Özkoyuncu,” Ödül törenimize Gaziantep’in yanı sıra 17 farklı ilden uluslar arası birçok firmada katılım gösterecek. Medya,siyaset ve iş  dünyasının bir araya geleceği bu anlamlı günde KKTC Cumhurbaşkanımız sayın Derviş Eroğlu’da  onur konuğumuz olarak aramızda bulunacaklar.Kıbrıs’ta temsilcimizi makamında kabul ederek GAMEP’in faaliyetleri hakkında bilgiler alan sayın Cumhurbaşkanı Eroğlu, 22 Kasım’da  beraberindeki bir heyetle birlikte şehrimize gelecekler. Üç gün boyunca Gaziantep’te yoğun bir  görüşme programı gerçekleştirecek olacak olan KKTC Cumhurbaşkanımız,  üyelerimizle de  tanışma  toplantısı düzenleyecek ” diye konuştu.

Özkoyuncu, ayrıca KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun ödül töreni öncesi Gaziantepli sanayici ve iş adamlarıyla da bir görüşme gerçekleştirmesini beklediklerini  sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KKTC CUMHURBAŞKANI EROĞLU, GAMEP ÖDÜL TÖRENİNE KATILACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin