Küççük, “MHP’ye katılımlar çığ gibi büyüyor”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Gaziantep İl Sekreteri Rıdvan Küççük son dönemlerde MHP’ye katılımın çığ gibi büyüdüğünü belirterek partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Sekreteri yaptığı yazılı açıklamada MHP’nin üye bereketi yaşadığını ve teşkilatın özveriyle çalışmaları sonucunda vatandaşların siyasi tercihini MHP’den yana kullandıklarını belirtti.

MHP Gaziantep İl Sekreteri Rıdvan Küççük’ün yaptığı yazı açıklama şöyle;

“Teşkilatı olarak son dönemde üye bereketi yaşamaktayız. İl ve İlçe Teşkilatlarımızın özverili çalışmaları vatandaşlarımızın teveccühü ile son dönemde 2,274 kişi partimize üye olmuştur ve her geçen gün il ve ilçe binalarımıza çayımızı içmek ve üye olmak amacıyla dava arkadaşlarımız akın akın gelmektedir. İlçe Teşkilatlarımızın yapmış oldukları üye kampanyaları stant açma, parti programları ve etkinliklerinde ki üye etme çalışmaları bu konuda çok etkili ve önemli olmuştur. Tüm İl ve İlçe Teşkilatı mensubu arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Parti üyeleri; Parti içinde karşılıklı sevgi, saygı ve ahlâk kurallarına uygun olarak partinin dayandığı fikir ve idealleri paylaşmayı, parti tüzük ve programındaki ilke ve esaslara göre birlik ve beraberlik içinde çalışmayı, Partinin yetkili kurullarınca alınacak kararlara uymayı, verilecek görevleri kabul etmeyi, parti faaliyetlerinde kademe esasına ve disiplin hükümlerine riayet etmeyi, Partinin amacını, ilkelerini, politikalarını ve görüşlerini benimsemeyi ve yaymayı, Seçimlerde parti adaylarına oy vermeyi ve onların kazanması için güçleri nispetinde çalışmayı, Parti içinde ve dışında partinin amaç, ilke ve politikalarına aykırı fiiller ile huzuru, birlik ve beraberliği zedeleyecek ifade, tavır ve davranışlardan   kaçınmayı,  beyan ve açıkça kabul etmiş sayılırlar.

Küççük, “MHP’ye katılımlar çığ gibi büyüyor”

Bu anlayış ve ilke doğrultusunda tüm üyelerimize, üyeliklerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Liderimizin de vurguladığı gibi, Biz desteği aziz milletimizden, himayeyi Cenab-ı Allah’tan, kuvveti şerefli mazimizden, gücü şehitlerimizin aziz hatıralarından alarak inandığımız yolda kararlılıkla ilerledik ve fesadın bariyerlerini çok şükür ki devirdik. Unutulmasın ki, Türkiye sevdalısı milli yürekler, bugüne kadar Yüce Allah dışında kimsenin karşısında diz çökmemiş ve inşallah bundan sonra da çökmeyecektir. Zorluklara teslim olmamış; çilelerle, saldırılarla, provokasyonlarla yolundan dönmemiştir. Biz milletimizin emanetine kayıtsız şartsız her durumda sahip çıktık, hayat ve varlık hakkını, birlik ve bütünlük hukukunu iğfal etmeye çalışan çürümüşlere karşı göğsümüzü siper ettik. Bunlardan dolayı ayrılmaya kapalıyız, dağılmaya uzağız, kavgaya mesafeliyiz ve Türkiye’yi dinamitlemeye çalışanlara tavizsiziz.

Türkçe bağımlısı, bayrak aşığı, Cumhuriyet savunucusu ve millet düşkünüyüz. Vatanın her insanını aziz bilir, her karışını kutsal görür, her nimetine şükür ederiz. Çünkü biz Milliyetçi Hareketiz. Çünkü biz Türkiye ve Türk milleti tutkunu gönül ve dava erleriyiz.

Değerli Dava Arkadaşlarımız ve Saygıdeğer Basın mensupları Üye etme kampanyalarımız Değerli ilçe Başkanlarımız ve Kıymetli yönetimleriyle birlikte etkin ve artan sıklıkla 2018 yılında da devam edecektir.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Küççük, “MHP’ye katılımlar çığ gibi büyüyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin