KÜSGET olağan Mali Genel Kurulu yapıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

kemal-günesGaziantep’in en köklü kuruluşu, Türkiye’nin en büyük Küçük Sanayi Sitesi olan KÜSGET olağan Mali Genel kurulu büyük bir coşkuyla yapıldı.

Esnafın büyük ilgi gösterdiği genel kurulda GESÜB Başkanı Ömer Küsbeoğlu Divan Başkanlığını yürüttü. 12 madde ile gidilen mali genel kurulda, katılımcıların tamamının oylarıyla maddelerin kabulü gerçekleşti.

Esnafa bilgi veren KÜSGET Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Güneş, katılımcılara teşekkür ederek başlattığı konuşmasında 2011 yılından bu güne kadar sürdürdükleri görevleri boyunca birçok hizmet verdiklerinin altını çizdi.

ESNAF İÇİN YAPTIM
“Esnafımız adına yaptığımız tüm işlerin altına imza attık ve bedeli ne olursa olsun sonuna kadar bedel ödemeye hazırız. Hizmetlerimizi şikâyet eden kesimlerin incelemeye aldırdığı kooperatifimiz tutulan raporlar sonrası mali anlamda teşekkürü layık görüldü.
SLOGAN TUTTU
Bundan sonraki projelerimizde Türkiye’ye örnek olmaya devam edecek. Çünkü bizler ‘Ben değil biz dedik’ ve yılmadan, bıkmadan, usanmadan per beraber omuz omuza esnafın hizmetinde olduğumuzu çalışmalarımızla gösterdik.
E-TİCARETİN ÖNEMİ
2015 yılında sosyal tesis anlamında, yol, asfalt, altyapı, çevre düzenleme, ibadethaneler, temizlik ve e-ticaret konusunda Küsget esnafına önemli hizmetler verilmesini sağlayarak, ürünlerin ve pazarlamanın elektronik ortamda yapılması için altyapı çalışmalarımızı tamamladık”
ESNAFIN İSTEKLERİ
Slayt gösterisi ve tanıtım kitapçıklarıyla yapılan hizmetler uygulanması planlanan projelerin sunumunun anlatıldığı genel kurulda Başkan Mustafa Kemal Güneş’in konuşması üyelerin alkışını almaya yetti. Başkanın çalışmalarını destekleyen üyeler, Göllüce bölgesinin sanayi alanına katılması çalışmasının hızlandırılmasını ve esnafa verilen faizsiz kredilerle ilgili çalışma yapılmasını istediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KÜSGET olağan Mali Genel Kurulu yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin