Kurallara Uymayan 21 İşletme Kapatıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Valiliği koordinesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Covid-19 salgını ile mücadele programı kapsamında yapılan gıda işletmelerine yönelik kontrol ve denetimlerde İl merkezinde 19 pide fırını ve iki ekmek üretim yerinin faaliyetlerine son verildi.

Daha önce yapılan denetimlerde ekmek satışı yapan satış yerleri ile ekmek ve pide fırınlarına ekmeğe el değmeden satış yapılması konusunda bilgilendirme ve de uyarılarda bulunulmuştu.

Defaatle denetlenerek hijyen konularında gerekli bilgilendirme ve uyarılar yapıldığı halde şartlarını düzeltmeyen, önlemleri uygulamayan iş yerlerine bugün Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Zabıta ekipleri ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol ekipleri tarafından işlem uygulandı. Şahinbey ilçesinde 10 pide fırını ile bir ekmek üretim yeri, Şehitkâmil ilçesinde ise 9 pide fırını ile bir ekmek imalathanesinin faaliyetine son verildi.

Öte Yandan Covid-19 Salgını kapsamında yerinde sunum hizmeti yasaklanan ve paket servis usulüne geçen lokanta, dönerci, kebapçı gibi iş yerlerine yönelik yapılacak denetimlerde satış sırasında sosyal mesafe kuralına uyulmadığı, hijyen tedbirlerini yeterince almadığı tespit edilen işyerlerine yönelik idari yaptırım yoluna gidileceği ve faaliyetine müsaade edilmeyeceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kurallara Uymayan 21 İşletme Kapatıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin