KURT, SÖZ VERDİK!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KURT, SÖZ VERDİK!Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin KURT, MHP’de gerçekleşen kongre hakkında açıklamalarda bulunarak, MHP’yi zirveye taşımak için söz verdiklerini söyledi.

MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, MHP’nin 4 Kasım itibariyle 10. olağan kongresini tamamlandığını belirterek, bu kongrenin Türk demokrasi tarihine eşine ender rastlanan bir kongre olarak geçtiğini söyledi. Kurt; “gerek çok adaylı bir kongre olması gerek heyecan ve coşkusu, gerekse katılımın çok yüksek olması MHP’ye olan teveccühün, Türk milletinin MHP’ye yönelişinin bir göstergesi olmuştur. MHP kongresine katılan yüce Türk milletine teşekkür ediyoruz. MHP Genel Başkanlığı’na seçilen Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz”
30 BİN YÜREK BİRARADA
MHP   Şehitkâmil İlçe Teşkilatı olarak bu kongrede üzerimize düşen sorumluluğu ziyadesiyle yerine getirdiğimize inanıyoruz. “Buradan bütün Türk milletine şunu ilan etmek istiyorum, MHP’nin 10. olağan kongresinde MHP genel başkan seçmemiştir. MHP 10. olağan kongresinde yapılacak ilk seçimlerin başbakanı seçilmiştir. 30 binin üzerinde katılımcının oluşturduğu coşku, Türkiye’de ki bütün büyük medya organlarının canlı yayınıyla birlikte bütün Türk milletinin seyrettiği muhteşem tablo Türkiye’ye göstermiştir ki, MHP kongresinden Allah’ın izniyle Dr. Devlet Bahçeli başbakan olarak geleceğin ilk seçimlerinde tek aday olduğunu tüm Türkiye’ye ispat etmiştir. Bu anlamda kongremiz, bir demokrasi olarak bir şölen havası olarak büyük önem arz edip, Türk milletinin geleceğine yönelik mesajlar itibariyle de  Türkiye  Cumhuriyeti’ne sahip çıkma noktasında MHP’nin her zaman milletimizin yanında olacağını apaçık bir şekilde ortaya koymuştur. MHP kongresinden sonra Başbakan’ın büyük bir panik halinde MHP’ye ve onun Genel Başkanı’na saldırması da göstermektedir ki, MHP’nin kongresi Başbakan’ı da rahatsız etmiş, MHP’nin bu yükselişi Başbakan’ı da korkuya sevk etmiştir. Başbakan açıkça itiraf etmiştir, MHP bu kongreyle birlikte olsa olsa Türkiye’de ana muhalefet partisi olur demek zorunda kalmıştır” dedi.

Hüseyin KURT hedeflerinin MHP’yi Gaziantep’te birinci parti yapmak için verdikleri sözü yerine getirmek olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KURT, SÖZ VERDİK!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin