KÜSGET’DE EMNİYETLİ GÜNLER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KÜSGET’DE EMNİYETLİ GÜNLERS.S.Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından onarımı yaptırılan Küsget Polis Karakolu görkemli bir açılış ile hizmet vermeye başladı.

S.S.Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Küsget bölgesinde daha önce karakol olarak kullanılan ancak bir süredir atıl durumda olan Polis Karakolunun tadilat ve onarımını üstlendi. Yaklaşık iki aylık süre zarfında onarımı tamamlanan karakol görkemli bir açılış ile hizmete girdi. Açılışa S.S.Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Küsget Polis Karakolunu gezen davetlilere Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından kısa bir sunum yapıldı. Yapılan sunumda Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün yapılanması, araç ve personel sayısı ile bölge yapılandırmaları ve alınan önlemler hakkında bilgi verildi.

KÜSGET’DE EMNİYETLİ GÜNLERS.S.Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Polis bizim gözbebeğimiz diyerek görevleri başında gece gündüz demeden canlarını ortaya koyan polis teşkilatına sanayi esnafı olarak katkıda bulunduklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Güneş; “ Küsget Sanayi Sitesi esnafı olarak daima Emniyet Müdürlüğümüzün yanındayız. Küsget Polis Karakolunun daha önceki süreçte arsası, temeli ve yapımı da eski başkanımız sayın Ömer Küsbeoğlu döneminde yapılmıştı. Biz bu karakolun faaliyette olmasından dolayı huzurlu ve mutluyuz. Karakol kapandığı dönemde burada olay sayısında ciddi artışlar oldu. Biz bu dönemde özel güvenlik görevlileri ile asayişi sağlamaya çalışsak ta olmadı. Biz esnaf olarak Emniyet Müdürlüğümüzün burada olmasından güven duyuyoruz ve kendilerine de her türlü konuda yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Küsget Bölgesinde kurulan karakolun olaylara zamanında müdahale açısından önem arzettiğini, karakolun bakım ve onarımında yapım ve emeği geçen herkese çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Törenin ardından Küsget Ekipler Amirliği bakım ve onarımında katkıda bulunanlara İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın tarafından plaket takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KÜSGET’DE EMNİYETLİ GÜNLER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin