Kutnu Tanıtım Grubu’na ‘’MARKA ÖDÜLÜ’’

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in asırlık el sanatı kutnu kumaşına sahip çıkan önemli çalışmalara imza atan Kutnu Tanıtım Grubu, ‘’Gaziantep’e Katma Değer Katan Marka’’ ödülüne layık görüldü.

Marketing Türkiye tarafından düzenlenen ‘’Kurumsallaşma, İnovasyon ve Teknolojiyle Gaziantep Yarına Hazırlanıyor’’ başlıklı İnteraktif Pazarlama Zirvesi, Gaziantep Divan Otel’de gerçekleştirildi. Zirvenin sonunda, Gaziantep’e değer katan kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi.

Marketin Türkiye’nin, Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketiyle birlikte yaptığı ‘’Gaziantep İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması’’nda halkın ve kanaat önderlerinin oylarıyla şehrin ön plana çıkan kurum ve kuruluşları belirlendi.

On ana kritere göre değerlendirmenin yapıldığı yarışma sonucunda, şehrin en önemli yöresel değerlerinden kutnu kumaşının yaşatılması ve marka değeri kazandırılması için gösterdiği çabalardan dolayı Kutnu Tanıtım Grubu, ‘’Gaziantep’e Katma Değer Katan Marka’’ seçildi.

Kutnu Tanıtım Grubu'na ‘’MARKA ÖDÜLÜ’’

Törende, Kutnu Tanıtım Grubu Başkan Yardımcısı Füsun Koçer ödülü, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun elinden aldı.

Kendilerini böyle güzel bir ödüle layık gördükleri için tüm Gazianteplilere teşekkür eden Füsun Koçer, yaptığı kısa konuşmada, bu ödülü Kutnu Tanıtım Grubu Başkanı Jülide Konukoğlu ve Gaziantep Tasarım Atölyesi adına aldığını söyledi.

KUTNU TANITIM GRUBU
Gaziantep Büyükşehir Belediyesince kurulan Kutnu Kumaş Tanıtım Grubu, kentte yüzyıllardır ilmek ilmek dokunan ve padişah kaftanlarında kullanıldığı için “saray kumaşı” olarak bilinen kutnunun kullanım alanlarının genişletilmesi için çalışma yürütüyor.

Başkanlığını Jülide Konukoğlu’nun yürüttüğü Kutnu Tanıtım Grubu’nun, kumaşın çağdaş modaya uyarlanması amacıyla gerçekleştirdiği çalışma sonucunda, geçtiğimiz günlerde Zeugma Mozaik Müzesi’nde Dilek Hanif tarafından düzenlenen defilesi büyük beğeni görmüştü.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de defileyi izlemişti.

kutnu-tanitim

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kutnu Tanıtım Grubu’na ‘’MARKA ÖDÜLÜ’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin