Kuzey Iraklı parlamenterler Bizce Yağ’da incelemelerde bulundu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Iraklı parlamenterler Bizce Yağ’da incelemelerde bulunduÇeşitli incelemelerde bulunmak için Gaziantep’e gelen Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Milletvekillerinden oluşan heyet Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve iç piyasanın yüzde 15’lik bölümüne hitap eden Bizce Yağ’ın üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Birlikleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kadooğlu Holding CEO’su Celal Kadooğlu Bizce Yağın üretim tesisleri hakkında Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi parlamenterlerinden oluşan heyete bilgi verdi.

Bizce Yağ’ın modern bir üretim tesisine sahip olduğunu, yaptıkları incelemeler sırasında gördükleri hijyen ve modern teknolojiden fazlasıyla etkilendiklerini ifade eden Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Parlamentosu Milletvekili ve Tüketici Hakları ve Ticaret Komisyonu Başkanı Majit Otham Tawfeeg Celal Kadooğlu’nu kutlayarak “Ülkemize böyle modern tesislerde üretilen ürünlerin gönderilmesi vatandaşlarımızın sağlığı için önemli. Sizleri yürekten kutluyoruz. Tesislerinizde yaptığımız incelemelerde hammaddeden üretime ve ambalajlama aşamasına kadar insan eli değmeden hijyenik bir ortamda üretim gördük. Gelecekte ülkemizde de böyle modern tesislerin kurulmasını umuyoruz. Uyguladığınız üretimdeki hassasiyet yanında TSE standartlarındaki üretiminiz bizleri memnun etti” dedi. İç piyasanın 15’lik bölümüne hakim olduklarını ifade eden Kadooğlu Holding CEO’su Celal Kadooğlu 2015 hedeflerinin 50 ülkeye ihracat olduğunu belirterek “Tesislerimiz gördüğünüz gibi sektördeki en son teknolojiyle donatılmış ve üretim ortamında tamamen hijyen bir ortam esas. İnsan eli değmeden yapılan üretim gerek iç gerekse dış piyasalarda aynı kalitede. Tesislerimizde üretilen ürünlerimizde uygulanan kalite standardı uluslararası standartlardadır. Gereç iç piyasadaki gerekse dış piyasalardaki talep artışı ürün kalitemiz kadar marka güvenirliliğimizden de kaynaklanmaktadır.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kuzey Iraklı parlamenterler Bizce Yağ’da incelemelerde bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin